in

Žarko: Ljubio bih i magare za 10.000 evra!

Pobedom u rijalitiju „Veliki brat” Žarko Stojanović postao je bogatiji za 50.000 evra, a njegovo učešće svakako će ostati upamćeno po spekulacijama oko njegove seskualne orijentacije koja ni do kraja ovog šou programa nije razjašnjena.

Iako su se pojavile fotografije u francuskim medijima na kojima se ljubi u usta sa muškarcem, Žarko tvrdi da je to uradio za novac, kao i da bi se ljubio i sa životinjom kada bi mu za to platili 10.000 evra.

– Ta priča za muškarce je bila kreirana u Francuskoj i bila je izmišljena. Znate kakvi su mediji u Francuskoj, ponude ti pare i ti prihvatiš. Zvali su me iz novina i ponudili mi da se slikam sa ženom za 6.000 evra ili sa muškarcem za 9.000 evra. Uzeo sam muškarca zbog više para. Mene baš briga šta će da pišu.
Mi se nismo stvarno ljubili, to je samo tako izgledalo, slikali smo se u gradu. Pa taj moj drug je strejt. Bilo je baš simpatično. Sutra da treba da ljubim magare za 10.000 evra, dok mi je to smešno i zabavno ja ću to da uradim. Ljubio bih i magare, ali ako je lepo. Neki su ružni, imaju dlaku odvratnu, smrde, a neki su lepi – izjavio je Žarko po preuzimanju nagrade koju je osvojio pobedom u „Velikom bratu”, i otkrio da neće sam potrošiti nagradu.

– Ovo je poklon mojim roditeljima, a i Željko će malo dobiti. Moram zbog nekih projekata da se vratim u Francusku, pa ću opet doći u Srbiju, ali videću da li ću ovde ostajati – kaže Stojanović, koji nije prepoznao Maju Nikolić koja se pojavila plava.

– Nisam je prepoznao, sada je plava. Mene ne vređa ništa što izlazi iz Majinih usta. Zvala me je „devojčica” možda zato što hodam ovako smešno, ali zvala je i Željka tako neko vreme, pa i Slavka – kaže pobednik popularnog rijalitija, koji je prokomentarisao i mišljenje mnogih da je veće zlo od svog brata Željka.

– Nisam zlo. Ja ne volim da ćutim kad ne treba, ali nisam zlo. Meni ne smeta svađa i volim kad su ljudi glupi i pručaju gluposti da ih maltretiram. Maja Nikolić je glupa. Ona je bila glupa dosta, a neki su bili glupi samo ponekad – kaže Žarko, koji je prokomentarisao i Vesnu Vukelić Vendi.

– Mislim da je Vendi mnogo pametna osoba, jedna od najpametnijih u celoj kući. Mnogo stvari sam prihvatio kada je bila u pravu, ali kada je počela da preteruje sa Avom, pa rekla sve ono za Milićeve testise, nakon čega sam saznao za rak, nisam mogao da verujem da osoba koja tvrdi da je poštena, može da vređa neku osobu na tako ružan način – rekao je blizanac.

Gejevi slavili na ulicama: Žarko Srbine!

Kao što je „Alo!” u jučerašnjem broju ekskluzivno objavio, grupa gejeva je juče u centru Beograda, sa zastavom u rukama, slavila pobedu Žarka Stojanovića. Naime, naš fotograf uslikao je momke i devojake koji su sa zastavom duginih boja uz podvige „Žarko, Srbine” trubili u svojim automobilima. Oni smatraju da je ovo bila prava odluka publike i da je Stojanović, kao njihov predstavnik, zasluženo uzeo pobedu.
– Ovo je prava pobeda! Ponosni smo! Srbija uz Srbina – rekli su nam u trenutku kada su pevali ulicama grada.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ava opalila šamar Željku!

Mirjana Milosavljević:”Život me nije mazio”