in

Mirjana Milosavljević:”Život me nije mazio”

Mladoj Mirjani Milosavljević se u subotu nije posrećilo da se vrati u takmicenje Zvezda Granda, ali bez obzira na to ona neodustaje.Iako nije ušla u finale, za Mirjanu vlada veliko interesovanje, kako medija, tako i vlasnika diskoteka, koji je žele videti i čuti u svom objektu.

“Neskromno je reći da nisam zadovoljna.Radim punom parom i ne smeta mi to što nisam ušla u finale, iako sam imala želju, baš kao i sve druge devojke.Ono što je sigurno je da više neću pokušavati.Zadovoljna sam statusom, koji sam za ovo kratko vreme stekla.Poziva za nastupe je sve više i to mi je sasvim dovoljan razlog da nastavim dalje”-tvrdi Mirjana.

Medjutim, ovu lepu pevačicu život nije mazio, iako ne izgleda da je tako.Vrlo mlada se sa sestrama iz Višegrada preselila u Beograd, gde je krenula od nule.Brine se o sestri koja studira i plaća njeno školovanje, isključivo svojim radom i trudom.

“Kao starija sestra smatram da je to moja obavez.Mladjoj sestri je škola uvek išla dobro i bila bi šteta da nezavrši fakultet.Bez obzira kako izgleda, život me ni malo nije mazio, pa me je mozda i to naučilo da budem borac i radnik”-kaže Mirjana.

Pred ovom pevačicom je radno i kako kaže, nada se uspešno leto.Za mesec dana izlazi njena prva singl pesma, u koju je ulozila mnogo truda.Obzirom da pesmu, kao tekstopisac, potpisuje hit mejker Saša Lazić, ne treba sumnjati da će pesma biti veliki hit.

Mirjana Milosavljevic 3

Autor: Balkan lifestyle

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Naruči picu, videćeš poruku da raskidamo

Ovako izgleda hotel Šake Polumente u Ulcinju