in

Da li ste vi idealan par?

Žene su spremne da se skrase kad nađu partnera koji im pruža emotivnu sigurnost, a muškarci kada imaju utisak da se partnerka brine o njima, pokazalo je istraživanje.

Istraživanje koje je sproveo jedan sajt za upoznavanje, pokazalo je da i muškarci i žene prvo “padaju” na fizički izgled, a tek potom na red dolaze neke druge osobine.

Ženama je bitno da sa svojim partnerom imaju o čemu da razgovaraju, ali i da ne moraju da se pretvaraju u vezi sa svojim osećanjima.

“Volim kda mogu pred njim i da plačem i da se smejem, a da ne razmišljam šta će on o tome da msili”, rekla je jedna od učesnica istraživanja.

Većini ispitanica je bitno da se osećaju emotivno sogurno, ali i da članovi njihovih porodica i prijatelji o njenom partneru imaju lepo mišljenje.

“Btno mi je da su mi obične stvari sa njim interesantne”, bio je jedan od odgovora.

Ženama je, takođe, bitno i to da sa svojim partnerima dele ista interesovanja, da imaju slične ili iste stavove o važnim životnim pitanjima, iste prioritete.

Muškarcima je, s druge strane, bitno da žena s kojom su u vezi zna kako da ga opusti i nasmeje, da mu je seksualno privlačna i da mu pruža emotivnu sigurnost.

I muškarcima je bitno da sa partnerkom imaju o čemu da razgovaraju, da se slažu oko bitnih životnih pitanja, ali i kada imaju utisak da će se ona brinuti o njemu.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovako izgleda hotel Šake Polumente u Ulcinju

Pavle Paganini Tresović:Magistar medju pevačima