in

DRAMA: Nikolinin i Kaporov sin na intenzivnoj nezi!

Novorođenče je otežano disalo, pa su ga iz predostrožnosti poslali na detaljne medicinske pretrage.

Tek rođeni sin Nikoline Kovač i Saše Kapora prebačen je iz porodilišta „Narodni front“ u Institut za majku i dete, gde je smešten na odeljenje intenzivne nege.

Novorođenčetu poznatog para već prvog dana života konstatovani su problemi s disanjem, pa je zbog toga moralo hitno da bude podvrgnuto detaljnim analizama najstručnijeg tima lekara, saznaje Kurir.

– Iako je na porođaju bilo sve u redu, beba se kasnije nije ponašala uobičajeno, primećeno je da teško diše. Pedijatri su odmah zaključili da su neophodne detaljnije analize kako bi se videlo šta tačno otežava disanje. Kako su najbolji uslovi za to na Institutu za majku i dete, beba je bez majke tamo prebačena – otkriva izvor Kurira.

Pozvali smo Kapora, koji je bio sasvim smiren, jer su mu lekari rekli da nije ništa opasno.
– Beba se nagutala plodove vodice, kažu da se to dešava u 37. ili 38. nedelji, pogotovo kad je u pitanju carski rez, i to nije ništa strašno. Nikolina je i dalje u „Narodnom frontu“, ali su bebu iz predostrožnosti prebacili u Institut za majku i dete. Tamo će joj biti pružena adekvatnija nega, jer se u porodilištu renoviraju svi spratovi. Nema razloga za brigu, video sam ga, znaš kakav je, ko lutka! – rekao je Saša za Kurir.

Podsećanja radi, Nikolina Kovač porodila se u ponedeljak 13. maja, dva dana pre termina, a samo dvadeset četiri sata pošto se udala za Sašu Kapora. Oni će bebino rođenje proslaviti kada pevačica sa sinom dođe kući. Ukoliko sve bude bilo kako treba, očekuje se da bi porodica trebalo da bude na okupu u petak.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pavle Paganini Tresović:Magistar medju pevačima

Milić Vukašinović piše knjigu o seksu i Fejsu