in

Zbog čega se žene osećaju seksi

Crne štikle, crveni ruž za usne i push-up grudnjak ne nalaze se više na vrhu liste stvari zbog kojih se žene osećaju seksi.

Vremena su se promenila, kao i želje, pa popis izgleda pomalo drugačije. Top tri stvari zbog kojih se žene osećaju seksi su glatke noge, novo seksi donje rublje i komplimenti na račun izgleda.

Na listi su se takođe našle fine najlon čarape, parfem, visoke potpetice, nalakirani nokti, podignuta kosa i gutljaj vina, otkrilo je istraživanje onlajn butika donjeg rublja Boux Avenue u Velikoj Britaniji.

“Neverovatno je da tako suptilne promene mogu povećati osećaj seksepila kod žena, dosad smo na moć koje donje rublje daje gledali podcenjivački, ali ovi rezultati su dokazali samouverenost žena modernog doba’, izjavila je predstavnica agencije Lisa Bond.

Čak 80 odsto učesnica istraživanja na prva tri mesta najvažnijih stvari koje im pružaju osećaj zavodljivosti i seksi izgleda stavilo je glatke noge, donje rublje i komplimente na račun izgleda.

Istraživanje je pokazalo i da jedna od dvadeset žena svakodnevno ulaže veliki napor kako bi se osećala seksi, a tu je još uvek značajan postotak onih koje se, kada žele zavodljivi izgled, ne odriču visokih potpetica i crvenog ruža.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pavle Paganini Tresović:Magistar medju pevačima

Milić Vukašinović piše knjigu o seksu i Fejsu