in

Stanija Dobrojević ipak uradila abortus!?

Intervencija koju je Stanija Dobrojević u ponedeljak ujutru imala i zbog koje je izašla iz rijalitija nije bio pregled zbog ciste na jajnicima, već abortus, koji je na njen zahtev odrađen u jednoj klinici.

Naime, kako kaže dobro obavešteni izvor upućen u čitavu priču, Dobrojevićeva je pre nekoliko dana, kada je napustila imanje od pola osam ujutru do jedan sat po podne, bila u klinici kako bi, po njenoj želji, prekinula trudnoću.

“Lekar je najpre ustanovio da je Stanija trudna, pa je ona u dogovoru sa produkcijom ujutru odvedena u jednu kliniku u Beogradu, gde je stigla sa prekrivačem preko glave kako je drugi pacijenti ne bi prepoznali. Ordinacija je ispražnjena zbog nje, i nije bilo nikoga sem ljudi neophodnih za zahvat. Nakon razgovora, Stanija je tražila prekid trudnoće što je i učinjeno”, priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je starleta bila veoma uznemirena zbog svega što joj se dogodilo.

“U klinici su morali da je zadrže zbog cele procedure i uspavljivanja tokom zahvata. Kada se probudila bila je uplašena i raspitivala se o tome kakva je procedura dalje. Staniji su rekli da mora strogo mirovati i da izbegava bilo kakve poslove, kao i da će sve što je urađeno biti čuvano kao tajna. Kako sam čuo, čak nije ni zavedeno u knjige da je urađen abortus već su sve upisali kao nešto drugo, a šta, ne znam tačno”, dodao je izvor.

U želji da čujemo komentar porodice na ovu priču pozvali smo Stanijinog brata Sanija koji nam je rekao: “Imamo informaciju o svemu što se tiče Stanije i samo ću vam reći da nije bilo ni blizu abortusu, imala je upalu jajnika”. Podsećanja radi, Dobrojevićeva je po povratku na imanje ispričala kako ima cistu na jajniku i kako je od lekara dobila naređenje da mora da miruje.

Kada smo pozvali produkciju “Farme” da nam prokomentarišu zdravstveno stanje Stanije Dobrojević, dobili smo samo potvrdu da ima upalu jajnika. “Kao što je i sama rekla po povratku sa pregleda, Staniji je dijagnostikovana upala jajnika. Ona prima odgovarajuću terapiju i već se bolje oseća. Na poštedi od poslova na farmi je još danas”.

Stanija Dobrojevic 1

 

Autor: Balkan lifestyle

Izvor: Stars

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Poslušajte novu pesmu Goge Filipović

Bojan Bjelić ponovo u Falku