in

Ceca: Jednom muškarcu nisam mogla da odolim

Ražnatovićeva u „Pozivu“, naslovnoj numeri novog albuma, govori o fatalnom muškarcu kome nije mogla da kaže „ne“ iako je znala da će patiti, što se ženama često dešava.

Bio je to poziv koji se ne odbija…
Ovako glasi početak refrena Cecine pesme „Poziv“, naslovne numere s novog albuma, koji vam Kurir ekskluzivno otkriva. Pesma govori o muškarcu kakvog je svaka žena bar jednom imala, iako je znala da on nije za nju i da će patiti, ali nije mogla da odoli i kaže „ne“. Folk zvezda kaže da će se mnoge pronaći u njenoj pesmi.

– Meni se dopala ideja da naslov albuma bude „Poziv“ jer smo u isto vreme počeli kampanju za CD i koncert na Ušću, tako da je to jedan vid metafore. Reč je o čistoj ženskoj emotivnoj priči i muškarcu kome jedna žena nije mogla da odoli. Svakoj od nas se to bar jednom desilo, poznajem žene i znam da im se često dogodi da budu s pogrešnim muškarcem, iako znaju da to nije pametno – kroz smeh je rekla najveća balkanska zvezda.

Cecin album izlazi 15. juna i njeni fanovi ne mogu da dočekaju da čuju svih deset novih pesama, za koje je Ražnatovićeva rekla da su bržeg ritma i da veruje da će publika biti oduševljena. Folk zvezda se intenzivno priprema za koncert na Ušću, koji će održati na Vidovdan 28. juna, a na spektaklu se očekuje publika ne samo iz Srbije već iz celog regiona.

 

Kupuju karte na metar

Poznato je da Ceca ima armiju fanova, koji joj priređuju iznenađenja i podržavaju svaki njen potez. Na fotografiji do koje smo došli vidi se kako oni karte za koncert najveće balkanske zvezde kupuju bukvalno na metar, što dovoljno govori o tome koliko interesovanje vlada za spektakl koji Ceca sprema za Vidovdan.

 

Poziv
Bio si poziv koji
se ne odbija,
od nesreće je samo
sreća lošija,
kad treba da vratiš je,
a tek si se dočepao nje

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić ponovo u Falku

Filip Panajotović:Volim Staniju i potrudiću se da veza sa njom uspe