in

Georgiev prekinuo koncert zbog devojke sa Fejsa

Poznati kantautor i pevač je prekinuo bend u toku jedne pesme sa „Stop“, kako bi se javio devojci u prvim redovima nakon sto ju je prepoznao sa Fejsbuka.

Vlado Georgiev održao je koncert u glavnom gradu Austrije – Beču, koji je u jednom trenutku obustavio. Naime, muzičar je prekinuo bend u toku jedne pesme sa “Stop”, kako bi se javio devojci u prvim redovima nakon sto ju je prepoznao sa Fejsbuka.

Popularni kantautor i pevač je na binu izašao pozdravivši publiku pesmom sa novog albuma ”Daljina” – “Živim sad”, što je publika sa oduševljenjem pozdravila pevajući pesmu od reči do reči sa njim.

Nakon ove numere, otpevao je dve „stare” pesme, dva velika hita, “Sve si mi ti” i “Živim da te nađem” nakon čega je izveo još jednu novu pesmu, premijerno pred publikom “Reci ne ili da”. Usledili su hitovi sa prva dva izdanja: “Lažni ljudi”, “Šta bi prijatelji moji”, “Mi nismo mi”, “Jedina” i ostali.

Stotine ruku pruženih ka bini, stotine mobilnih telefona i foto-aparata i vrisci svaki put kada bi Vlado nešto rekao ili kada bi se neka od pesama završila.

Naravno, “Anđele” i “Hej ti”, i ovoga su puta bile neizbežan deo repertoara kao dve prave letnje stvari, a u izvedbi čuvenog “Tropskog bara” pomogao mu je kolega Vladan Popović. Uz numeru “Zbogom ljubavi”, Barba je predstavio čitav bend a na kraju pesme je pozdravio publiku i otišao sa bine.

Potom je usledio bis, gde je Vlado otpevao još dve nove pesme – baladu „Ako mi loše krene” i pesmu „Iskreno”.

Svoj koncert, nakon puna dva sata svirke, završio je pesmom „Do svitanja” otkrivši ovom prilikom bečkoj publici 5 pesama sa najnovijeg albuma “Daljina”.

Bio je ovo prvi u nizu nastupa kroz koje će Georgiev promovisati svoj treći album. Kao što je poznato, 6. juna je zvanična beogradska promocija, a 14. juna je zakazan nastup na niškoj “Tvrđavi”.

Izvor: Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić ponovo u Falku

Filip Panajotović:Volim Staniju i potrudiću se da veza sa njom uspe