in

Balkan Selection modeli na Miss FashionTV na Kipru

Projekat “Balkan Selection” je započeo u decembru 2012. godine, kada je održana i prva pomocija, na kojoj su prisustvovale tada aktuelne missice Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine kao i Top modeli iz regije. Kao specijalni gost na ovom prestižnom takmičenju tada je bio gospodin Enis Onat, za neupućene izvršni predstavnik “FashionTV International”, što je ovom projektu dalo još širi značaj.

“Balkan Selection” je najveći regionalni projekat koji predstavlja najljepše devojke sa Balkana, odnosno sa prostora Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Dijaspore.

“Od 24. juna do 3. jula ove godine “Balkan Selection”, u saradnji sa svetskom poznatom medijskom kucom “FashionTV” šaljemo 10. devojaka na najprestižnije svjetsko takmičenje modela “Miss FashionTV” za 2013-u godinu, koje će se održati na Kipru, gde ih očekuje dobar provod na prelijepom kiparskom moru, prelijepa priroda, noćni život i fantastične prilike za karijeru modela.” – navodi Mladen Dokić, vlasnik licence Balkan Selection.

Želja organizatora ovog prestižnog takmičenja je da svim lepim devojkama iz regiona omoguce da lakše dođju, kako do domaceg tako i inostranog angažovanja. Posle samo 5 meseci rada imaju preko 250 prijavljenih djevojaka iz celog regiona, pa i dijaspore. Pored toga, oni sa ponosom najavljuju da su u toku pripreme za otvaranje kancelarija u Beogradu i Banjaluci.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Karleuša skinula dečka na bini!

Ko će udomiti medvedića?