in

Lukas: Ti nisi Viva la Diva, ti si Viva la Njiva! Karleuša: Nemoj, majke ti, lopatom na bager!

JK folkerov koncert 8. juna na Marakani nazvala seoskom zabavom, a on joj odgovorio da ona 15. juna sve fanove može da strpa u jednu kafanu.

Jelena Karleuša izazvala je Acu Lukasa, nakon čega joj je on oštro odgovorio.
U jednim dnevnim novinama objavljeno je da je Jelena Karleuša, govoreći o predstojećem nastupu na Ušću, kazala da „ona nije Lukas, pa da pravi seosku zabavu“.
– Kod nas je bilo pravilo da se zvezde ne potrude i naprave običnu seosku zabavu s bendom i tri sijalice, te time omalovaže publiku. Po istoj logici Aca Lukas, koji uspe da okupi više ljudi od Madone ima bolji koncert od Madone. E pa, neće biti – naglasila je JK.

Kad je Lukas to pročitao, veoma je burno reagovao.
– U potpunosti se slažem s konstatacijom drugarice Jece da njen građanski koncert ima mnogo prednosti u odnosu na moju seosku zabavu. Ipak, mislim da je njena najveća prednost u tome što će u slučaju kiše bez problema moći sve gledaoce s kupljenim kartama da prebaci u obližnji restoran, koji, eto simbolike, nosi isti naziv kao i mesto održavanja ovog građanskog spektakla! Takođe Ušće (SUR „Tri grozda“). Srećno! Predlažem joj da moto njenog koncerta, umesto „Viva la Diva“, bude „Viva la Njiva“ – rekao je folker za Kurir.

Pozvali smo Jelenu i pitali je za komentar.
– Dragi moj prijatelju, zadnje je došlo kad ti i ja komuniciramo ovim putem. Šta imam da ti kažem, kazaću ti u lice, neću ovako jer ja nisam pizda. Ti to znaš. Kad se budemo videli, objasniću ti kako su te navukli da reaguješ bez potrebe. Izjava u tim novinama zbog koje dečje reaguješ je obična izmišljotina i laž. Želim ti uspešan koncert, i nemoj, majke ti, lopatom na bager – poručila je Karleuša.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Karleuša skinula dečka na bini!

Ko će udomiti medvedića?