in

Milkica Maksimovic: Sve trazeniji mladi tekstopisac

Iako mnogi tvrde kako je došlo do zasićenja i kako je sve manje dobrih i kvalitetnih autora, Milkica Maksimović iz Ugljevika, nadomak Bijeljine, pravi je primer da mladih i kvalitetnih tekstopisaca ima i da njihovo vreme tek dolazi.

“Sa svega sedam godina sam počela da pišem pesme. Sećam se jednog časa u osnovnoj školi, kada je učiteljica izdvojila ceo čas, kako bi, pred celim razredom, čitala moje pesme. Bilo mi je užasno glupo i bilo me je baš sramota. Tada sam bila dete i nisam shvatala da je to dobro i da mi ona ustvari na taj način pruža podršku. Sada sam toga svesna i zahvalna sam joj na tome” – kaže Milkica.

Ono što je bitno je da Milkica veruje u sebe i svoj rad, što je jako bitno u svakom poslu. Vetar u leđa joj je dao verovatno i početni uspeh, jer su njene dve pesme “Laž je” i “Posle tebe” snimili momci iz Evolution benda, a iste su vrlo slušane na radio stanicama u Srbiji i Bosni. Pored toga, ova mlada umetnica sprema još dosta iznenađenja i ostvarila je saradnju sa mnogim popularnim pevačima, koji veruju u mlade ljude, tako da će se o ovoj devojci ite kako čuti.

Izvor: Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Karleuša skinula dečka na bini!

Ko će udomiti medvedića?