in

Sinan Sakić se uspešno oporavlja na VMA

Folker Sinan Sakić je zbog iscrpljenosti smešten na Vojnomedicinku akademiju (VMA) u Beogradu. Njegova supruga Sabina potvrdila je da je Sinanovo zdravstveno stanje sve bolje, kao i da će najverovatnije sutra napustiti bolicu.

“Sinan se fino oporavlja, nadoknadio je sve što je izgubio zbog iscrpljenosti. Doživeo je pad imuniteta, bio je iscrpljen zbog čestih putovanja i rada na novom albumu, nije jeo, a on je poznat po tome da slabo jede i desilo mu se da je kolabirao. Sad će mu uraditi još neke analize, gastroskopiju, kolonoskopiju i očekujemo da u sredu bude otpušten iz bolnice”, rekla je Sinanova supruga Sabina.

Ona je na svoj Fejsbuk profil postavila fotografiju supruga na kojoj jede jagode i rekla da pevač sada brine o redovnoj ishrani.

“Jeste, sada jede sve prirodno. Hranu mu donosim od kuće i malo se popravio”, dodala je Sabina, koja je imala dosta teškoća dok je supruga smestila u bolnicu. Sinanu je krajem aprila pozlilo, a kada su stigli na Vojnomedicinsku akademiju, shvatili su da Sakić nema zdravstvenu knjižicu.

“Do sada smo išli kod privatnih lekara, ali za ovu ustanovu je potrebno da posedujete zdravstvenu knjižicu. Mi je nemamo, a nikada nismo ni obraćali pažnju na to. Sinan je prijavljen u Nemačkoj i prosto nikada nismo otišli da izvadimo knjižicu”, rekla je ona.

Autor: Balkan lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Karleuša skinula dečka na bini!

Ko će udomiti medvedića?