in

Varaš me? E, pa onda da se malo poigramo

Devojka provalila preljubu svog momka i napravila mu “zvrčku” za oproštaj. Organizovala mu igru: “Pronađi svoje stvari”.

Kako se izboriti sa preljubom, kako stišati buru emocija kada shvatite da više niste TA osoba u partnerovom životu?

Teško, mnogo teško, kao što kaže ona stara pesma Berta Bakaraka – “Raskid je tako teška stvar”. Ali, ova devojka, čije je pismo nekako pronašlo put na Internetu, pokazala je kako se takve stvari mogu preboleti, bar nakratko, uz humor.

Dakle, momak je načinio kobnu grešku. Ostavio je otvorenim svoj Facebook profil, na kojem mu je stigla poruka od druge devojke po imenu Kelsi. A sve je to videla njegova “legitimna” ili dosadašnja devojka. Ups!

Iz pisma se ne vidi kakvu je tačno poruku njen momak dobio od Kelsi, ali je izgleda bila toliko indikativna i značajna da je usledio raskid dovogodišnje veze. U većini slučajeva, povređena devojka bi svog dečka nazvala “skotom”, “svinjom” i izbacila bi mu stvari na ulicu.

Ali, sada dolazimo do glavnog zapleta.

Prevarena devojka je pokazala visprenost i domišljatost, ostavivši svog momku oproštajno pismo u kojem mu je organizovala igru: “Pronađi svoje najvrednije stvari”.

“Odeća ti je tamo gde smo se prvi put sreli! Video-igre su ti tamo gde smo se prvi put poljubili! Televizor je na mestu gde smo prvi put ‘otišli do kraja’. Sve ostalo, uključujući naše fotografije su kod Kelsi u stanu!!!”, napisala je ova devojka.

Uz dodatak: “Zabavi se! E, da, ništa nisam polomila ili oštetila, ali ne mogu da garantujem da neko drugi nije. Srećan lov!”.

Moguće je da nije mislila ovo što je napisala na kraju pisma, ali to sad i nije bitno.

Pismo je postavljeno na društvenoj mreži Imgur i već ima više od 700.000 pregleda. A ima i duhovitih komentara, poput ovog: “Mogu da se kladim da je jedino pronašao tv!”.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Karleuša skinula dečka na bini!

Ko će udomiti medvedića?