in

Jelena Vučković imala udes!

Ne želim da majka brine, jer se sve završilo kako treba. Ugruvala sam se i povredila ruku koja me još boli, ali nije ništa strašno da bi ona napuštala rijaliti zbog toga. Slaviću taj dan kao svoj drugi rođendan, rekla je Vučkovićeva.

Pevačica Jelena Vučković i njen dečko Dragan igrom slučaja su juče preživeli nesreću na autoputu Beograd – Zagreb, čime se nastavila serija saobraćajki “Zvezda Granda”.

Automobil BMW kojim je upravljao njen izabranik sleteo je sa autoputa, probio bankinu i ogradu za životinje i zaustavio se na polovini njive. Još uvek uznemirena pevačica izjavila je da se zahvaljuje bogu što su ostali živi.

“Išli smo ka Rumi i na jednoj deonici autoputa odjednom smo prešli na drugu stranu, probili bankinu i leteli nekoliko metara. Iako sam očekivala da ćemo se prevrtati, kao da nas je neko spustio nasred njive. Bilo je toliko strašno i jezivo da ne znam kako smo preživeli. Klizav kolovoz i kiša koja je padala umalo su nas koštali života. Spasla nas je bodljikava žica koja se zarila u gumu od kola. Sve smo stubove polomili i izgledalo je kao da se nalazimo u nekom akcionom filmu”, vidno potresena priča Jelena, koja kaže da o nesreći ne želi da obavesti majku, pevačicu Gocu Božinovsku, koja je u rijalitiju Farma.

“Ne želim da majka brine, jer se sve završilo kako treba. Ugruvala sam se i povredila ruku koja me još boli, ali nije ništa strašno da bi ona napuštala rijaliti zbog toga. Slaviću taj dan kao svoj drugi rođendan”, završava Vučkovićeva.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Filip Panajotović:Volim Staniju i potrudiću se da veza sa njom uspe

VIDEO: Nešto ste zaboravili!