in

JK NA RASPRODAJI: Karte za Karleušu samo 2.50 EUR!

Na sajtu “Kupime.com” uz popust od 40 odsto, za 2,50 EUR (redovna cena je 4,20 EUR) možete kupiti karte za koncert Jelene Karleuše na Ušću, a iz pevačicinog tima kažu da su u vreme finansijske krize ovom akcijom želeli da fanovima omoguće kupovinu ulaznica po veoma povoljnoj ceni.

Po rečima Rake Marića, vlasnika firme “Mjuzik star prodakšn”, koja je zadužena za tehničku produkciju Karleušinog koncerta, koji je zakazan za 15. jun, ovo je samo jedna od akcija kojom će se promovisati nastup popularne pevačice.

– Velika je kriza, narod nema para, i na ovaj način smo želeli da ljudima omogućimo da nabave karte po nižoj ceni. Ovde se radi o kontigentu od 100 ulaznica, verovatno ćemo nastaviti sa sličnim ponudama, a preko interneta ćemo organizovati brojne akcije, humanitarne i druge, kojima ćemo najaviti koncert – rekao je Raka Marić za Telegraf i dodao da je prodaja ulaznica za Jelenin nastup išla odlično dok se vreme nije pokvarilo.

– Strah nas je vremena, prognoza je očajna… Pa, niko ne kupuje karte kada pada kiša – zaključio je Marić.

Da podsetimo, uoči spektakla koji je najavila na Ušću, Karleuša je dala ekskluzivni trodelni video-intervju Telegrafu, u kojem otvoreno priča o seksu, sukobu sa Cecom, i otkriva da nikada nije probala seks sa ženom.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Filip Panajotović:Volim Staniju i potrudiću se da veza sa njom uspe

VIDEO: Nešto ste zaboravili!