in

Stanija u bikiniju vodi rijaliti

Starleta bi trebalo da vodi novi rijaliti šou Krstarenje, a ona bi ovaj šou vodila u kupaćem kostimu.

Stanija Dobrojević vodiće rijaliti šou Kratarenje.
Naime, starleta je pre ulaska u „Farmu” postigla dogovor sa čelnicima ružičaste televizije Milicom i Željkom Mitrovićem da nakon završetka rijaliti šou vodi novi televizijski format.

“Stanija Dobrojević pokazala je da je talentovana za razne stvari, pa su joj upravo zbog te činjenice čelnici „Pinka” predložili da vodi jednu emisiju. Ona bi, ukoliko Mitrovići krenu sa projektom, po završetku „Farme 4″ trebalo da vodi novi rijaliti šou „Krstarenje”, koji je predviđen da traje tokom celog leta. S obzirom na to da starleta nema predrasude, ona bi ovaj šou vodila u kupaćem kostimu, što joj i te kako odgovara jer se radnja dešava na palubi”, rekao je izvor.

“Šou bi trebalo da bude organizovan na brodu koji bi kružio Jadranskim morem i okupio seksi devojke i zgodne momke iz regiona koji bi se takmičili u raznim disciplinama. Učesnik koji bi osvojio najmanje bodova i najmanji broj SMS glasova bio bi eliminisan iz rijalitija i morao bi da napusti brod.

Upravo zbog posla koji je čeka po izlasku iz rijalitija, starleta vodi računa da sebe u javnosti predstavi u što boljem svetlu, a sve zarad budućeg angažovanja – zaključuje naš izvor.

Ukoliko sve bude kao što je starleta isplanirala, očekuje nas prava zabava tokom leta, a ubeđeni smo da će gledaoci iz celog regiona biti zadovoljni, kako Stanijom, tako i ostalim učesnicima.

Inače, predviđeno je da se rijaliti šou program „Krstarenje” tokom celog dana prikazuje na programu „Pink rijaliti”. Ukoliko dođe do nekih promena i ovaj šou bude odložen, čelnici „Pinka” će svakako Staniji ponuditi drugi angažman.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Filip Panajotović:Volim Staniju i potrudiću se da veza sa njom uspe

VIDEO: Nešto ste zaboravili!