in

GEORGIEV: Moje pesme nisu patetične!

– Čitav album je autobiografski i izdvojio bih pesmu “Devojka za dva minuta”, iako mene u ovom trenutku najbolje opisuje numera “Hoću život svoj”, rekao je pevač na promociji svog novog albuma

Nakon više od šest godina, kantautor Vlado Georgiev publiku je obradovao još jednim albumom pod nazivom “Daljina” na kome se nalazi dvanaest novih autobiografskih pesmama, a pevač u intervjuu za Telegraf otkriva da uskoro sprema i dva nova spota, i da njega u ovom trenutku najbolje opisuje numera “Živim život svoj”.

Georgiev je najpre pet novih pesma promovisao u Beču pred nekoliko hiljada ljudi u dvorani “Piramide Wien”, gde je delove jedne od numera otpevao i na megafonu, a kako kaže za Telegraf, na ideju je došao kako bi dočarao originalnu pesmu sa diska.

Ipak, predstavljanje svih dvanaest numera s albuma Vlado je isplanirao za svoj 37. rođendan, i tako, ovom prilkom imao dva raloga za slavlje. Uz to, kantautor ističe da se oseća odlično i da se davno ostvario, kao i to da maksimalno uživa u životu.

– Čitav album je autobiografski, ako se direktno ne tiče mene, tiče se meni bliskih ljudi, i izdvojio bih pesmu “Devojka za dva minuta”, iako mene u ovom trenutku najbolje opisuje numera “Hoću život svoj” – rekao je pevač, i dodao da je veoma zadovoljan kako je ispao album.

Brojni fanovi Georgieva čekali su više od šest godina da njihov ljubimac snimi nove pesme, dok pevač za sve nestrpljive daje i opravdanje.

– Čekao sam da ovo što je danas izašlo bude ono iza čega ja mogu da stanem i kažem ovo je taj album, ovo su te pesme – izjavio je Georgiev, koji će svoje nove numere prezentovati i na koncertu u Nišu koji je planiran za 14. jun.

Ponosni vlasnik studija “Barba” ističe da sada u prvi plan stavlja druge vrednosti, a ne besomučnu jurnjavu za novcem, ali i to da u pesmama nema patetike već samo činjenica.

Pogledajte čitav intervju sa pevačem:

Izvor: Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VIDEO: Poveo Karleušu na matursko veče

Ne gledaj dole!