in

Nataša s Ćazimom na Ibici

Bekvalčeva i Osmani ponovo su zajedno, a da bi maskirala tu vezu, Nata je sa sobom povela nekoliko atraktivnih drugarica iz Srbije.

Nataša Bekvalac je prvo raskinula s Vladom Vuksanovićem, pa pod opravdanjem da tamo snima spot za svoju novu pesmu, otputovala na Ibicu.

Držano u tajnosti

Sa sobom je povela još nekoliko atraktivnih devojaka, a dva dana po dolasku pridružio joj se Ćazim Osmani s braćom! Ko se ne seća, njih dvoje su bili u vezi prošle godine.
– Sve se dešavalo u najvećoj tajnosti da ova vest ne bi došla do medija.

Čak su i putovali ne samo odvojenim letovima već s razlikom od dva dana. S obzirom na to da i Ćazima već prepoznaju tamo, Nata je sa sobom povela ogromno društvo, podrazumeva se, sačinjeno od samih lepotica.

S Bekvalčevom su u jednom od najluksuznijih tamošnjih hotela „Ušuaija“ bile i pevačica Jelena Mrkić, igračica Sandra Mišić, manekenke Lela Radulović i Marijana Vidović, i još nekoliko njih. Sve one će se pojaviti u Natinom novom spotu – kaže naš dobro obavešteni izvor.

Ćazim ne glumi u spotu

Uprkos tome što se u ovom video-klipu Ćazim sigurno neće pojaviti, nema ni najmanje sumnje da je baš on imao glavnu ulogu na Ibici.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VIDEO: Poveo Karleušu na matursko veče

Ne gledaj dole!