in

NIKOLINA PIŠEK: Palim se na inteligenciju

Za mene je inteligencija najveći afrodizijak, a glupost može mnogo da ne iziritira, rekla je voditeljka.

Nikolina Pišek, voditeljka, seks-simbol i dizajnerka enterijera, otkriva je da je njen najveći afrodizijak inteligencija.

“Za mene je inteligencija najveći afrodizijak, a glupost može mnogo da ne iziritira. Ne volim da budem u blizini glupih ljudi, koliko god njima bilo dobro u njihovim glavama. Glupost je opasna jer nikad niste dovoljno pametni da predvidite reakcije ljudi s ograničenom moždanom aktivnošću, i nikad ne znate kako vam iz te iste gluposti mogu naštetiti.

Pišekova je nedavno osnovala producentsku kuću.

“To znači samo da sam radoznala i spremna za neke nove stvari. Znate, kad godinama menjate gume u automehaničarskoj radionici, onda ste spremni i za svoju vulkanizersku radnju. Imam iskustvo, znanje stečeno istim, znam da se neke stvari mogu napraviti i bolje nego što imamo prilike da gledamo, osećam ukus publike i mislim da je nepravedno potcenjena. Hoću li se povući ili ne kao voditeljka, odlučiću spontano, kao i sve u životu.

Divno je imati slobodu da se kaže “ne”. Radim samo ono što me veseli i inspiriše”, objasnila je razloge zašto je osnovala producensku kuću, rekla je Pišekova za Nedeljnik.

Anđelina je podelila svet na one koji joj se dive zbog mastektomije i one koji je osuđuju. Je li to hrabar ili glup potez?

“Nisam dovoljno stručna da bih komentarisala tu temu, a previše je osetljiva za laičko naklapanje osobe koja ne raspolaže dovoljnom količinom znanja o predmetu. Sigurna sam da je ona temeljno razmotrila svoje opcije, i donela odluku koja je po nju najbolja. Svi smo mi gospodari sopstvenih tela, i dok god donosimo odluke o sebi i ne štetimo time drugima, možemo u svom dvorištu činiti šta nam je volja. To ja mislim. Ono što je loše, jeste veliki odjek koji je taj čin imao u javnosti, i što se oko njega toliko lome koplja, i što se toliko raspravlja o ispravnosti te odluke. Ko bi meni mogao sugerisati šta da radim sa sobom? Javnost sigurno ne. Jedino moji najbliži kojima je stalo do mene.

Da smo zdravi i samosvesni, i da prvo čistimo pred sopstvenim pragovima, tu bismo vest doživeli na sledeći način: “Aha, učinila je to. Znači, i to postoji kao opcija. Dobro da znam, ako se ikad ja nađem u toj nezahvalnoj situaciji da i tu opciju imam na raspolaganju. Znači, imam slobodu odlučivanja o svojoj sudbini.” I kraj balade.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VIDEO: Poveo Karleušu na matursko veče

Ne gledaj dole!