in

Sve je spremno da Marakana gori

Grdosija Na južnoj tribini juče postavljena bina, koja po dimenzijama odgovara jednoj četvorospratnici.

Sutra je za Acu Lukasa veliki dan. On će sa svojim Folk haus bendom održati koncert na Marakani. Sve je spremno da Zvezdin stadion počne da gori. Kad se bude upalila sva rasveta, delovaće kao da se plamen raširio Marakanom.

– Pevaću tri i po sata. Nemam tremu, ekipa je uigrana. Još nisam siguran kojom pesmom ćemo početi koncert – kaže Lukas za Kurir. Bina je postavljena na južnoj tribini stadiona i, slobodno možemo reći, prava je grdosija. Po svojim dimenzijama odgovara četvorospratnici. Široka je 23, dugačka 33, a visoka 14 metara. Kad je reč o ozvučenju, dovoljno je reći da će se zatresti i Cecina kuća preko puta Marakane kad Lukas bude pustio glas.

U ovom projektu uz pevača je i njegov producent Saša Mirković i „Beoton“.
– Za kraj menadžerske karijere želeo sam da ispunim svoj dečački san, a to je da s Acom Lukasom napunim Marakanu. Koncert će, u produkcijskom smislu, pomeriti dosadašnje granice, što će imati prilike da vide svi oni koji se 8. juna nađu na Zvezdinom stadionu. Već sam ispunio jedan san da kao producent pobedim na Evroviziji, pa kad u subotu ostvarim i svoj drugi san, povući ću se iz menadžerskog posla – kaže za Kurir Mirković.
Očekuje se da će na Marakani biti oko 70.000 ljudi.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VIDEO: Nešto ste zaboravili!

Jelena Karleuša u crtanom filmu!