in

URNEBESNO: Ivan Ivanović kao pop! (VIDEO)

“Naše usluge su neophodne u svakom segmentu života, od rođenja do samoga kraja, uz minimalne takse čiji iznos nije unapred poznat, možete ih koristiti u bilo kom obliku”, rekao je voditelj, koji je ovaj put za metu uzeo Srpsku pravoslavnu crkvu.

Poznato je da se svake nedelje Ivan Ivanović na humorističan i šaljiv način osvrće na aktuelna dešavanja. Ovaj put, poznati voditelj je sa svojim ekipom pripremio kratak skeč u kome je prikazao svoje viđenje Srpke pravoslavne crkve.

Ivanović je Srpsku pravoslavnu crkvu predstavio kao uglednu kompaniju koja postoji više od 800 godina i ima oko 10 miliona klijenata.

– Naše usluge su neophodne u svakom segmentu života, od rođenja do samoga kraja, uz minimalne takse čiji iznos nije unapred poznat, možete ih koristiti u bilo kom obliku – samo su neke od pogodnosti koje Ivanović navodi obučen u kostim sveštenika.

Uz to, Ivan je i naveo pojedine specifičnosti i prednosti koje ova “kompanija” nudi, među kojima su, kako slikovito navodi, i dobri automobili.

Ovaj skeč će biti prikazan u večerašnjoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Pogledajte video kako bi vam bilo jasnije o čemu je reč:

Izvor: Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VIDEO: Nešto ste zaboravili!

Jelena Karleuša u crtanom filmu!