in

Najviše seksa imaju Grci, Hrvati i Srbi

“Atlas seksualnosti” nastao je nakon ispitivanja seksualnih navika 1,5 miliona ispitanika iz pet evropskih zemalja. Evo šta u njemu piše.

Najviše neverstava ima u Francuskoj, tačnije u Parizu. Ovaj grad je, pokazalo je istraživanje, vodeći u neverstvu u braku ili nevenčanim vezama.

Inače je neverstvo u Evropi u porastu. Nevernici su, pokazalo je istraživanje, uglavnom visoko obrazovani, a na pitanje zašto to rade, odgovaraju da na taj način žele samo da potvrde svoju fizičku privlačnost.

Seks najčešće imaju Grci i Hrvati (11,2 puta mesečno), zatim Srbi i Crnogorci (10,7), tu su i Bugari (10,6), Francuzi i Česi (po 10), a Britanci (9,8). Gde su Italijni, čuveni latinski ljubavnici? Verovali ili ne, oni imaju seks samo 8,8 puta mesečno, skoro isto koliko i Španci, Belgijanci ili Slovaci.

Da je seks važan za dobar brak ili vezu, smatra 80 odsto Grka i Poljaka, ali u tim zemljama se ne radi baš toliko na “seksualnoj edukaciji”. Naime, porno filmove najviše gledaju Rusi (njih 98 odsto), a slede Mađari i Česi.

Seksualne igračke i pomagala najviše koriste u Velikoj Britaniji, Norveškoj i Švedskoj, piše AFP.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

URNEBESNO: Ivan Ivanović kao pop! (VIDEO)

VIDEO TUČA NA FARMI: Goca i Vesna diskvalifikovane!