in

Ako želite da budete “nevaljali” na plaži…

Sunce, more, plaža, obnažena tela… Ako vas ova atmosfera povuče i poželite seks na plaži, evo nekoliko saveta.

Najmanje što želite jeste da vas neko u tom trenutku “uhvati” i pokvari čaroliju. Zato potražite neko malo skriveno mesto iza stene i sačekajte veče. Ne samo što je manje verovatno da će vas neko prekinuti, već će noć i zvezde iznad vas, zagrejati strasti i omogućiti vam da intenzivnije osetite svaki dodir.

Obucite se tako da možete brzo da se skinete i još brže da se ponovo obučete. Predlažemo da momci nose šorceve koji mogu lako da se “navuku”, a devojke haljine koje mogu jednim pokretom da spuste i sakriju “akciju”.

Kada želite seks na javnom mestu, važno je i da vodite računa o pozi. Najbolje je da devojka bude gore ili da probate obrnutu “cowgirl” pozu, tako da, ako neko naiđe, izgledaće kao da vam devojka sedi u krilu.

Stavite peškire oko vas. Na taj način ćete postići da vaša “tajna akcija” izgleda potpuno nevino. “Kosmopolitan” čak predlaže – rupu u pesku! Napravite u pesku dovoljno veliko udubljenje, tako da muškarac tu može da legne kada se strasti usplamte, a devojka mu “sedne u krilo”, što slučajnim prolaznicima neće biti sumjivo.

Koju god pozu da odaberete, potrudite se da budete brzi. Mogućnost da budete uhvaćeni čini seks na javnom mestu posebno uzbudljivim.

Ako ipak ne želite da rizikujete da vas neko prekine tokom seksa na plaži, probajte u vodi. Otplivajte ka pučini, skinite kupaći i uživajte. Možda da ponesete i dušek, ili neki drugi zgodan rekvizit.

Ako odlučite da ovog leta budete malo “nevaljali”, budite pažljivi jer je za seks na plaži u Hrvatskoj predviđena kazna i do 30 dana zatvora ili 150 evra. vv

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SPEKTAKL: Lukas zapalio Marakanu!

DRAMA: Ceca sprečila Gocinog sina da upadne na Farmu