in

Aca Lukas: Ne znam ko je Vesna Rivas!

Vesna je spomenula tokom razgovora da je imala nekoliko telefonskih razgovora sa kolegom Acom Lukasom, dok je pevač bio vidno zbunjen na takvu konstataciju. Tvrdio je da ne zna ko je Vesna, kao i da ni do jednog razgovora nije došlo.

Davne 2001. godine na televiziji Pink emitovala se emisija “Do poslednjeh daha”, koju je vodio Miodrag Popov.

Pre više od 10 godina ime Vesne Rivas izgleda da nije bilo mnogo poznato javnosti. Da, Vesna Rivas koja se na Farmi ubedljivo najviše vodi parolom “Ko si bre ti” kao i parolom “Ja sam ime i prezime”.

Tada je pevačica, preko velikih imena kao što su Mira Škorić i Aca Lukas pokušala da se progura u medije. Javno je vređala pomenute osobe i time očigledno pokušala da obezbedi sebi deo medijskog prostora. Donekle joj je to i pošlo za rukom, ali ne onako kako se nadala.

Voditelj Miodrag Popov je u jednu emisiju kao goste pozvao upravo Acu i Miru, a preko video veze, u studio se uključila i Vesna Rivas iz svog stana. Miodrag je želeo da izgladi odnose između kolega, ali izgleda nije očekivao određene reakcije, jer očigledno nije bio upućen u pravu istinu.

Zanimljivo je da je Vesna spomenula tokom razgovora da je imala nekoliko telefonskih razgovora sa kolegom Acom Lukasom, dok je pevač bio vidno zbunjen na takvu konstataciju. Tvrdio je da ne zna ko je Vesna, kao i da ni do jednog razgovora nije došlo, a Vesna je bila ljuta na Škorićevu jer je ona jednom za nju rekla da riče i njače. Mira je otkrila da je kivna na Vesnu jer je javno pričala neistinu o njenom privatnom životu.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Momci, pazite šta pričate u vozu!

Dara Bubamara: Po Srbiji vozim 250 na sat, policija mi ne može ništa!