in

Dve godine od tragične smrti Darka Radovanovića!

Na današnji dan pre dve godine popularni pevač tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći i iza sebe ostavio mladu suprugu Maju i ćerkicu Laru koja sutra puni pet godina.

Pre tačno dve godine nastradao je pevač Darko Radovanović, koji je 11. juna 2011. godine zajedno sa svojim menadžerom Aleksandrom Miloševićem izgubio život u saobraćajnoj nesreći kod Ostružničkog mosta.

Rođen je 21. septembra 1975. godine u Novom Sadu, odakle se ubrzo preselio najpre za Bosnu, a kasnije u Obrenovac. Interesovanje za muziku pokazao je od malih nogu, da bi mu u pevačkoj karijeri znatno doprinelo učešće na Beoviziji, kao i duet “Ako je do mene” sa Ivanom Selakov, koji je snimio odmah nakon objavljivanja svog prvog albuma.

Ubrzo su se izdvojile hit numere “Dukat”, “Vreme da se rastaje”, “Da mi je”, i mnoge druge koje sada bude uspomene na pevača i kroz koje on i dalje živi.

Darko je objavio tri albuma, dok je samo nedelju dana pred smrt promovisao pesmu “Spava mala u dve postelje”. Poginuo je u 35. godini, a sa njim je nastadao i njegov menadžer Aleksandar Milošević na Ostružničkom mostu dok su putovali na nastup. Bio je oženjen Majom, s kojom ima ćerku Laru, koja će sutra napuniti pet godina.

Pevačica Ivana Selakov kaže da neće dozoliti da Darko padne u zaborav i napominje da će i ove godine otići da upali sveću na groblju u Sremskoj Mitrovici.

– Ove dve godine su mi proletele. Mnogo mi nedostaje. Često o njemu pričam s Banetom Opačićem i Aleksandrom Milutinović. Sećamo ga se kroz anegdote jer ga pamtimo samo po lepim stvarima i po tome koliko je bio perfekcionista. Trudim se da ga narod ne zaboravi. U svojoj školi pevanja često đacima zadajem njegove pesme. Momcima sam dala da uvežbaju i otpevaju „Sanjam te” – rekla je pevačica za “Kurir”, koja je objavila na svom Tviteru upravo tu numeru, koju vezuje za nastradalog pevača.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Momci, pazite šta pričate u vozu!

Dara Bubamara: Po Srbiji vozim 250 na sat, policija mi ne može ništa!