in

Keba zbog srčanih problema završio u bolnici!

– Doktori su nakon pregleda odlučili da mu se uradi detaljniji pregled, koronarografija, nakon čega ce se znati da li je potrebna operacija. Nakon pregleda je vraćen kući. Oseća se dobro, ali mu je zabranjen svaki napor i fizička aktivnost – kaže naš izvor.

Poznati pevač Dragan Kojić Keba primljen je jutros na Kardiovaskularnu kliniku Dedinje zbog problema sa srcem, a nakon pregleda mu je dijagnostifikovana angina pektoris, saznaje Telegraf.rs

– Keba je je u poslednje vreme imao velikih problema sa bolovima u grudima. Zato je i otišao na pregled. Doktori su nakon pregleda odlučili da mu se uradi detaljniji pregled − koronarografija, nakon čega ce se znati da li je potrebna operacija. Nakon pregleda je vraćen kući. Oseća se dobro, ali mu je zabranjen svaki vid napora i fizičke aktivnosti – kaže naš izvor.

Inače, angina pektoris je oboljenje izazvano smanjenim dotokom krvi u srčani mišić i predstavlja ozbiljan zdravstveni problem. Kod pacijenata koji su oboleli od lakšeg oblika bol u grudima javlja se prilikom napora i fizičke aktivnosti, ali i tokom stresnih situacija, hladnoće i velikog uzbuđenja. Nestabilan oblik angine pektoris predstavlja korak do srčanog infarkta.

Izvor: telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Momci, pazite šta pričate u vozu!

Dara Bubamara: Po Srbiji vozim 250 na sat, policija mi ne može ništa!