in

Koga je Ceca prozvala: Ne slikam se gola zbog popularnosti!

Ja se ne skidam gola da bih podigla sebi rejting. Ne dovodim novinare da me slikaju u kupatilu… – kaže Ražnatovićeva.

Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je premijerno svoje nove pesme „Poziv“ i „Ime i prezime“ ali i otkrila neke pojedinosti o koncertu. Govoreći o srpskoj estradi kaže da publika nekoga, ili voli, ili ne voli i da „narod ne možete da prevarite“

Ja se ne skidam gola da bih podigla sebi rejting. Ne dovodim novinare da me slikaju u kupatilu… „, kaže Ražnatovićeva u emisiji „Amidži šou“ i dodala da je oduvek poštova svoje kolege.

Imala sam cilj koji sam postavila sebi i, naravno, svi smo se borili, nikada nisam nikog vređala i demantovala. Poštujem svoje koleginice Lepu Brenu, Vesnu Zmijanac, Draganu Mirković…

Ona je otkrila da će ovim koncertom obeležiti 25 godina karijere i 40-ti rođendan.

Osećam se sjajno sa 40, ne brojim godine, to me ne zanima. Poznajem neke ljude koji su 10 godina mlađi, a nemaju moju energiju„, rekla je pevačica. Ona je za svoju karijeru rekla da je bila posuta ružama.

Moja karijera bila je posuta ružama, jer sam išla stepenik po stepenik. Nisam preko noći postala ime, mnogo je tu godina rada i truda„, rekla je pevačica. Ceca kaže da je bilo teško odabrati pesme za koncert, jer ih ima puno.

Mili je hteo jedne, ja druge, publika treća, na kraju smo došli do 70 pesama, a to je za dva koncerta, ali našli smo zlatnu sredinu„, otkriva pevačica i dodaje da još uvek nisu odabrali pesmu kojom će početi koncert.

Što se tiče njenog ljubavnog života, kaže da Veljko i Anastasija nemaju problem sa tim.

Veljko je rekao samo da ne bude taj muškarac puno mlađi od mene, a Anastasiji je žao što nemam partnera„…

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Momci, pazite šta pričate u vozu!

Dara Bubamara: Po Srbiji vozim 250 na sat, policija mi ne može ništa!