in

Ceca u hiperbaričnoj komori pred Ušće!

Pevačica navodi da nema vremena za treninge u teretani, te da redovno udiše svež kiseonik jer joj regeneriše ćelije. Ceca će pre koncerta proslaviti 40. rođendan, a poželela je da se zaljubi.

Pred koncert na Ušću koji će održati na Vidovdan, 28. juna, Ceca redovno ide u hiperbaričnu komoru i udiše svež kiseonik koji joj regeneriše sve ćelije. Pevačica navodi da nema vremena za vežbanje u teretani, ali da je u odličnoj kondiciji zbog brzog tempa života. Pred koncert, 17. juna, izaći će novi album, koji će sadržati deset novih pesama. Naslovna numera zove se “Poziv”, kao i kampanja za Ušće, a Ceca je sinoć premijerno izvela upravo ovu numeru.

– Udisanje čistog kiseonika u specijalnim komorama regeneriše sve ćelije u organizmu. To mi veoma prija i osećam se odmorno i sveže uprkos brojnim obavezama koje traju od jutra do kasno u noć. Kondiciju nabijam tako što trčim sa slikanja u emisije, s emisija na uvežbavanje novih pesama sa bendom i tako ukrug – priča Ceca Ražnatović.

Pre izlaska albuma i koncerta na Ušću, Ceca će u petak napraviti žurku za svoju porodicu i najbliže prijatelje i proslaviće svoj 40. rođendan. Pevačica navodi da će dok bude gasila svećice na torti sebi poželeti da se zaljubi.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Koga je Ceca prozvala: Ne slikam se gola zbog popularnosti!

Devojčica sama sebi napravila pasoš sa slikom nosoroga i prošla carinu!