in

JK: Posle mog koncerta trava više neće rasti

Uložila sam krv, suze i znoj, ogromna materijalna sredstva i napor da bih mom gradu i čitavom Balkanu pružila spektakl za pamćenje.

Tri, dva, jedan… Spektakl.
Još tri dana ostala su do velikog koncerta na Ušću koji Jelena Karleuša sa saradnicima priprema šest meseci, a kojim će obeležiti osamnaest godina na estradnoj sceni. Veoma uzbuđena, otkrila nam je neke detalje u vezi sa spektaklom koji priprema.

– Svi znaju kakve koncerte priređujem publici i koliko se trudim da se granice svaki put pomere. Ovaj put sam se s ekipom koju čini više od 100 ljudi pripremala šest meseci. Uložila sam krv, suze i znoj, ogromna materijalna sredstva i napor da bih mom gradu, ali i čitavom Balkanu, pružila spektakl koji će ostati upamćen.

Počevši od muzike za koncert na kojoj su radili naši najbolji producenti i muzičari do filmova za LED ekrane, koji će publiku ostaviti bez daha, 40 igrača, koreografija, specijalnih kostima, specijalnih efekata… Bina će biti stvarno nešto što se viđa samo u najboljoj svetskoj produkciji i nešto totalno neisplativo kod nas, ali ne žalim. Inače, koncert na Ušću će trajati skoro tri sata, a bend, igrači i ja predstavićemo 35 pesama koje su obeležile moju karijeru.

Plašiš li se da će pasti kiša?
– Kakav je jun, ne brine me kiša uopšte, sad se tornado neki upleo u priču. Da ne proradi i neki vulkan taj dan?! Održaću koncert bez obzira na sve, ali se iskreno nadam da će biti lepo vreme zbog mnogobrojne publike. A vi očekujte zemljotres 15 juna.

Uprkos tome što se plašiš visine, na Ušće ćeš stići helikopterom. Uvežbala si skok?
– Plašim se visine, ali ne i pada. Strah me ne sprečava, to je valjda svima jasno. Hrabrost skoka u neizvesnost vežbam ceo život. Ne bih do detalja otkrivala moj dolazak na Ušće, dođite i vidite.

Nedavno si podigla prašinu izjavom da su „narodni poslanici debili“. Očekuješ li nakon toga nekog političara u VIP loži?
– Mislim da su se vaši čitaoci većinom složili sa mnom da u poslaničkim klupama sede raznorazni. Neki kvalitetni, neki ne. Ali ako narod nema problem s tim ko sve njače u onim klupama, i još im daje platu, zašto bih se ja nervirala! U Srbiji je sve onako kako narod želi, zar ne?

Narod voli da gleda venčavanje žirafa, narod voli da ga pljačkaju, lažu, uvlače u propast. Da nije tako, valjda bi ih govnjivom motkom oterali! Od političara, u publici bih volela da vidim i Čedu i Vučića, i Dačića i Đilasa, i Čanka i Pajtića… Eh, kad bi se svi njihovi kvaliteti sabrali u jednom čoveku, Srbija bi dobila lidera za budućnost.

Šta će se dogoditi posle 15. juna?
– Posle mog koncerta na Ušću trava više neće rasti.

 

Duško možda dovede decu
Odakle će te Duško gledati i hoće li ćerke biti na koncertu?
– Atina i Nika su male i moraju u devet u krevet. U šou-biznisu sam neko ko pomera granice i ne poštuje pravila, ali kao roditelj – tu se pravila i kodeksi znaju i poštuju. Možda tata odluči da ih dovede nakratko, ali ja nisam za to. Tako maloj deci nije mesto u svom tom haosu.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Koga je Ceca prozvala: Ne slikam se gola zbog popularnosti!

Devojčica sama sebi napravila pasoš sa slikom nosoroga i prošla carinu!