in

CECA: Zabranila sam deci da pričaju o Karleuši!

“Moja deca su pod velikim pritiskom i to nije prijatno. Ali su, srećom vaspitana tako da ne komentarišu nijednu javnu ličnost. To je zabranjeno”, prokomentarisala je pevačica i tako demantovala Veljkovu navodnu svađu sa JK.

Samo par nedelja ostalo je do velikog koncerta na Ušću Svetlane Cece Ražnatović, a ona je tokom gostovanja u emisiji “Glamur kafe” na TV “Hepi” pričala o tome koliko su pripreme za nastup iscrpljujuće i zahtevne i da ona vodi računa o svakom detalju.
Pevačica se, između ostalog osvrnula i na svoju kratku romansu sa menekenom Vladimirom Cvetkovićem, ali i na navodni sukob njenog sina Veljka sa Jelenom Karleušom.

“Srpska majka” kako je mnogi oslovljavaju istakla je da je u životu imala brojne uspone i padove, kao i to da joj je pokojnu suprug Arkan bio velika podrška u karijeri.

– On je od mene tražio više seksipila, što mi je puno pomoglo kasnije u karijeri. Deci u svakom trenutku nedostaje otac i to nikad neće prestati – iskrena je bila Ceca i dodala da je prihvatila svoju sudbinu i branila se ćutanjem.

Iako ističe da nije ljubomorna, pevačica priznaje da je posesivna a za svoju romansu sa manekenom kaže da je odavno okončana.

– Priča sa Cveletom je trajala dok je bilo lepo. Tačka, bez zareza, tačka. Nije tačno da me privlače samo mlađi muškarci, jer ljubav i emocije nemaju veze sa godinama. Ne traži se, nego se desi. Nikad se nisam stidela svojih izbora – izjavila je pevačica.

Nakon što su se pojavile priče da se njen sin Veljko navodno posvađao sa pevačicom Jelenom Karleušom na društvenim mrežama, Svetlana objašnjava da to zapravo nije istina.

– Moja deca su pod velikim pritiskom i to nije prijatno. Ali su, srećom vaspitana tako da ne komentarišu nijednu javnu ličnost. To je zabranjeno – rekla je Ceca.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dara Bubamara: Po Srbiji vozim 250 na sat, policija mi ne može ništa!

Jelena Marinkov:Zadovoljna sam kako se kotira pesma “Diskoteka”