in

Devojčica sama sebi napravila pasoš sa slikom nosoroga i prošla carinu!

Devojčica nosila pasoš-igračku sa slikom lutke nosoroga i bez ikakvih problema prošla carinu u turskoj Antaliji. Čak joj carinik udario pečat!

A nas su “zezali” za vize, terali nas da stojimo u redu, da, maltene, donosimo DNK analizu i broj cipela!

Britanska porodica Heris imala je, zaista, neobično iskustvo u turskoj Antaliji, gde su išli na odmor. Njihova devetogodišnja kćerkica Emili sa sobom je nosila igračku-pasoš, odnosno “dokument” koji je sama napravila, a pritom je u njemu imala fotografiju svoje lutke nosoroga!

Kako je devojčica imala u rukama taj “pasoš” a ne svoj pravi? Pa, glava porodice, Alen Heris je za taj previd, naravno, optužio svoju suprugu, ali nije to suština priče.

Znate već one scene kada, iscrpljeni od puta dođete pred policiju i carinike druge zemlje i trudite se da izgledate što više “kul” da vas ne bi maltretirali.

E, da… Ali, carinici i policajci u turskoj Antaliji, očigledno, nezainteresovani za posao tog dana, ne da nisu primetili da je reč o lažnom pasošu, nego su joj čak i “lupili” pečat na jednom od papira!?

“Nisam primetila da je reč o njenom izmišljenom ‘pasošu, dok nismo došli pred carinike. Kada sam stavila sve na pult sledila sam se. Mislila sam da će početi da nas ispituju. Taj ‘pasoš’ moje kćerke čak nije ni izgledao kao pravi. Ima neku sličicu zlatnog medvedića na prvoj strani i nije ni iste veličine kao naši pravi pasoši”, ispričala je Niki Heris.

Carinik je samo pitao Emili koliko godina ima, da bi joj potom “udario” pečat u “šaru” (žargonska reč za pasoš).

Sada i nosorog ima tursku vizu, ali, avaj! Lutka-nosorog nije išla na porodično putovanje. Neki drugi put.

Moguće je da je turski carinik bio samo dobro raspoložen i da nije hteo da pravi probleme, mada ko bi smeo da ovo ponovo proba!?

UNICORN THROUGH TURKISH CUSTOMS

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dara Bubamara: Po Srbiji vozim 250 na sat, policija mi ne može ništa!

Jelena Marinkov:Zadovoljna sam kako se kotira pesma “Diskoteka”