in

Karleušine ćerke imale saobraćajni udes!

„Bila sam na tonskoj probi i strašno sam se uznemirila kad sam čula šta se desilo. Trčala sam bez daha prema automobilu, ali mama me je pozvala, smirila i ubedila da je sve u najboljem redu“, rekla je pevačica.

Ćerke Jelene Karleuše, Atina i Nika, imale su saobraćajni udes. Kako prenosi “Kurir”, pevačicina tetka Danijela vozila je devojčice iz vrtića kad je u ulici blizu Autokomande u kojoj je imala prvenstvo prolaza izleteo drugi automobil i udario u prednji levi deo kola. Deca se, na sreću, nisu mnogo uplašila, ali Jelena jeste kad su joj javili.

– Danijelin automobil „reno megan” znatno je oštećen, a muškarac srednjih godina koji se u njih zakucao svojim kolima nije poštovao saobraćajne propise, što je rezultiralo sudarom. Po devojčice je ubrzo nakon udesa došla njihova baka Divna i, hvala Bogu, sve je prošlo bez posledica – kaže za “Kurir” izvor iz policijske ekipe koja je pravila uviđaj.

Jelena Karleuša je potvrdila ova saznanja.

– Bila sam na tonskoj probi i strašno sam se uznemirila kad sam čula šta se desilo. Trčala sam bez daha prema automobilu, ali mama me je pozvala, smirila i ubedila da je sve u najboljem redu. Divna je otišla po njih i odvela ih kući, gde su me sačekale – rekla je Karleuša. Protiv nesavesnog vozača policija će pokrenuti postupak po službenoj dužnosti.

Jelena Karleusa - Cerke

Izvor: Telegraf/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dara Bubamara: Po Srbiji vozim 250 na sat, policija mi ne može ništa!

Jelena Marinkov:Zadovoljna sam kako se kotira pesma „Diskoteka“