in

Kako opijati utiču na seks?Kako opijati utiču na seks?Kako opijati utiču na seks?

Teško je reći da li narkotici poboljšavaju ili pogoršavaju seks, jer odnos sam po sebi zavisi od mnogo faktora.

Učinak opijata zavisi od samog pojedinca koji konzumira određenu vrstu droge, od količine, kvaliteta i vrste droge.

Alkohol

Alkohol povećava seksualnu želju, libido se povećava, ali njegov učinak na seks je neretko negativan. Alkohol uzrokuje širenje malih kapilara po telu, pa stoga može uticati na erekciju i penetraciju kod muškaraca, jer ne dolazi dovoljno krvi u penis.

Kod žena može dovesti do nedovoljne vlažnosti vagine, što je vrlo neugodno i može prouzrokovati bolnu penetraciju. Koordinacija, ravnoteža i koncentracija su narušeni, a o neugodnom zadahu da i ne govorimo.

Marihuana

Marihuana pojačava osećaje, a posebno čulo dodira. Brojnim pričama o dugom seksu pod uticajem marihuane ne treba baš verovati iz razloga što THC menja percepciju vremena.Seks lako ometaju napadi smeha i gubitak koncentracije, a želja za slatkim može zameniti želju za strastima.

Ekstazi

Glavni sastojak ekstazija je MDMA, koji je stimulans, pa ima vrlo psihodeličnu komponentu. Pod uticajem te droge javljaju se osećaji ljubavi, a želja za dodirom je vrlo jaka. Osobe koje su uzele ekstazi lako stupaju u intimne odnose s drugim ljudima jer im se to u tim trenutcima čini prihvatljivo. Ti osećaji često ne vode do samog čina seksa jer kod muškaraca ta droga neretko uzrokuje impotenciju. Često dovodi i do dehidriranja što otežava ljubljenje, predigru i na kraju rezultira izostankom polnog odnosa.

Kokain

Kokain i ostali stimulansi povećavaju seksualnu želju, libido, erekciju i lakše postizanje orgazma. U većim količinama može biti vrlo frustrirajuće jer je uzbuđenost prevelika, a javlja se nemogućnost postizanja orgazma. Poznato je da je kokain lokalni anestetik, pa ga neki upotrebljavaju tokom samog odnosa. Stavljau ga na polni organ kako bi smanjili osetljivost i time produžili vreme seksa do orgazma.

LSD

Halucinogeni, čiji su primer LSD ili “lude gljive“, od svih droga najviše menjaju doživljaj sveta. Uzrokuju različite vizuelne i čulne halucinacije i paletu različitih osećaja, od euforije do straha. Zbog izrazito subjektivnog i nepredvidivog učinka vrlo je teško reći kako te droge utiču na sam polni odnos.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JELENA KARLEUŠA: Pevaću gola na Ušću!

SEKSI ZAVODNICA: Milica Pavlović pokazala savršeno telo!