in

Karleuša Ceci: Hoćeš binu? Evo ti “srednjak”

Pevačica Jelena Karleuša na svoj način demantovala da će “podeliti” binu na Ušću sa Svetlanom Ražnatović, koja će održati koncert 15-ak dana posle nje.

Jelena Karleuša je spremna za subotnji koncert na Ušću koji je nazvala “Viva la Diva” i koji bi trebalo da bude kruna njene dosadašnje karijere.

Bina je postavljena na beogradskom koncertnom prostoru još pre nekoliko dana, a bilo je priče u medijima da bi ona mogla da pomeri svoj koncert za 21. jun, a da bina ostane tu i za koncert folk pevačice Svetlane Ražnatović-Cece na istom mestu 28. juna.

U emisiji “Glamur”, međutim, Karleuša je te priče demantovala. U svom stilu – provokativno. Pokazala je srednji prst u kameru!

“Ja ne dam moju binu nikome. Nema nikakve nagodbe, dušmani opet izmišljaju i opet prave frke između Cece i mene. Ja imam svoj koncert 15. juna, žena ima svoj koncert kasnije, ja imam svoje fanove, ona ima svoje fanove, Aca (Lukas) ima svoje fanove… mi smo svi jedna velika, srećna porodica. Sve će biti u najboljem redu i mi se mnogo volimo”, kaže ona.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JELENA KARLEUŠA: Pevaću gola na Ušću!

SEKSI ZAVODNICA: Milica Pavlović pokazala savršeno telo!