in

Koliko pari cipela žene zapravo imaju?

Bivša spajsica, Viktorija Bekam, proglašena je damom s najboljim ukusom za cipele. U želji da otkriju koliko su žene opsednute cipelama, britanski stručnjaci su sproveli anketu.

Na pitanje koliko pari cipela trenutno poseduju, većina ispitanica (43 posto) je reklo da imaju između 10 i 50 pari, a četvrtina žena rekla je da poseduju 5-10 pari cipela, dok je 15 odsto žena priznalo kako su “prestale da broje”, piše “Daily Mail”.

Po pitanju količine novca koju potroše na cipele, anketirane su priznale da prosečno na jedan par daju oko 50 evra.

Trećina žena je odgovorilo da na cipele troše nešto više, između 50 i 100 evra, dok 11 odsto žena za par cipela izdvoji više od 120 evra.

Ženama su najveći uzor po pitanju cipela, osim pomenute Viktorije Bekam, i druge slavne dame, poput Dženifer Lopez, Kejt Midlton, Keli Bruk i Ema Votson.

Žene koje su učestvovale u anketi, njih čak 57 odsto, priznale su da su popriličan broj cipela kupile upravo nakon što su videle neku od poznatih dama kako ih nosi.

Velika većina, tačnije njih 75 odsto izjavilo je da preferira cipele brendova ulične mode, dok samo 17 odsto žena kupuje cipele s dizajnerskim potpisom.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JELENA KARLEUŠA: Pevaću gola na Ušću!

SEKSI ZAVODNICA: Milica Pavlović pokazala savršeno telo!