in

Vesna Babić spremna za Kipar

Od kako je startovao sa radom „Balkan Selection“ se može pohvaliti saradnjom sa pravim profesionalcima. Jedna od njih je i manekenka Vesna Babić.

Ova prelepa devojka je rođena sarajka, ali već nekoliko godina živi u Beogradu. Kako kaže, prvo je u ovaj grad otišla zbog studija, a onda je ostala zbog posla. Iako vlada mišljenje da lepota i pamet ne idu zajedno, Vesna ovo može da opovrgne, jer je u roku završila prava, iako kaže da se time verovatno nikada neće baviti.

„Što sam starija, sve sam uverenija da nikada neću raditi kao pravnik. Posao kojim se trenutno bavim me je naučio da sam stalno u pokretu i ne znam kako bih se sada navikla da sedim u nekoj kancelariji i da sam zatrpana papirima. Umesto pravnika, jednog dana kad se povučem sa piste, sebe vidim kao marketing stručnjaka ili nekog umetnika ili prevodioca, zašto da ne“-priznala nam je Vesna.

Iako je njen posao povezan sa nekim ružnim pričama, Vesna kaže da do sada nije imala nemoralnih ponuda, verovatno zbog toga što ima stav i dobro se raspita ko stoji iza posla koji joj nude. Bez obzira što su joj ispipavali puls, kada je u pitanju nago slikanje, ona još nije napravila takve fotografije, iako ne beži od toga.

„Niko mi još konkretno nije ponudio to, ali je bilo onih koji su nabacivali nešto na tu temu u toku foto šutinga. Međutim, ja sam osoba koja se uvek drži dogovorenog i čist sam profesionalac, tako da nema potrebe da prekoračimo dogovoreno u ugovoru. Svakako je da ne mislim ništa loše o takvim slikama, ali se nosim mišlju da takve fotografije moraju biti ozbiljne umetničke fotografije, urađene za neku svetsku kampanju ili katalog. Jedino tako ne izgledaju vulgarno i prosto, nego umetnički. Naravno, za takvo fotografisanje bi i honorar morao da bude na svetskom nivou“-kaže Vesna.

Vesna Babić članica „Balkan Selection“ od samog osnivanja. Kroz SMS glasove i glasove žiirja je dobila priliku da ode na svetsko takmičenje „Miss Fashion tv 2013“, koje se održava na Kipru u organizaciji „Fashion tv“. Ova perspektivna devojka govori tri svetska jezika, ruski, engleski i nemački. Obzirom da voli da putuje, raduje se odlasku na Kipar, biće joj drago da svoje poznanstvo upotpuni devojkama na ovom prestižnom takmičenju, zahvalna je „Balkan Selection“ i nada se dobrom plasmanu.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JELENA KARLEUŠA: Pevaću gola na Ušću!

SEKSI ZAVODNICA: Milica Pavlović pokazala savršeno telo!