in

POGLEDAJTE: Karleuša doživela fijasko na Ušću!

Kasnila sat i po, gledalo je svega 10.000 ljudi, ni „h“ od helikoptera, otkazala sva oprema za vizuelne efekte, ozvučenje trokiralo.

Najavljivala spektakl, doživela debakl.
Nastup Jelene Karleuše na Ušću kasnio je više od sat i po, ali 10.000 fanova ipak je zadovoljno otišlo svojim kućama jer se pevačica potrudila da im veče učini nezaboravnim, pre svega spektakularnim scenskim nastupom.

U ostalim segmentima prilično je zakazala, jer su se samo ređali propusti.

Najavljeno sletanje helikopterom na scenu je izostalo jer je Karleuša neposredno pre izlaska na binu morala da primi infuziju zbog iscrpljenosti i injekciju adrenalina.

Oko 22 sata koncert je konačno počeo, a dodatni problem napravio je video-projektor, koji nije radio.

– Imam san da bude bolje, da nas bude više, da nas bude najviše. Bez vas moj san je samo ideja, a s vama je revolucija – poručila je nešto kasnije JK s video-bima, a zatim je zapevala numeru „Krimi rad“.

Posle izvođenja druge pesme opet se obratila publici.

– Rekli su da će biti kiše, da će biti poplave, da će koncert biti otkazan, ali samo jedno nisu rekli – da se ne treba inatiti s Jelenom Karleušom. Imamo mnogo tehničkih problema večeras, ali i to će biti rešeno. Puno mi je srce što vas vidim u tolikom broju, ispunili ste mi životni san – rekla je Jelena, koja je deo repertoara izvela na plejbek.

Koncert je podelila u pet celina, a u jednom trenutku je čak i zaplakala.

– Krenule su mi suze, što od sreće, što od muke što nam na sceni ništa ne radi, ali imala sam dve opcije – da otkažem koncert ili da ga održim i nastavim dalje.

Pehovi su nastavili da se ređaju, pa su do kraja nastupa otkazali i led-ekrani, a na binu je uspeo da upadne i jedan fan.

Na sceni su joj podršku pružili specijalni gosti Saša Matić i Mirza Hamzić.

Karleušu su došli da podrže majka Divna, suprug Duško Tošić, Danijel Pavlović, Indira Radić, Marko Kon sa suprugom i pobednik „Velikog brata“ Žarko Stojanović.

Tapkaroši delili karte

Preprodavci su od muke bacali karte. Publika nije htela da izdvoji 500 dinara ni za VIP ulaznice, tako da su ih na kraju, kad je koncert počeo, delili džabe. Koncertni prostor je skraćen i nije bio potpuno obezbeđen, pa je na mnogim mestima moglo da se uđe i bez kontrole.

Večeras popravni

Zbog sinoćnjih tehničkih propusta, Jelena Karleuša najavila je da će večeras ponovo pevati na Ušću, i to besplatno, u nadi da će je ovaj put poslužiti oprema.

– Praviću pet koncerata zaredom dok ne bude kako treba – izjavila je JK.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HITOVI: Poslušajte sve nove Cecine pesme!

Voćna emulzija, sok, nektar – šta je šta