in

GOCA GLUMICA: Najluđi seks sam imala na haubi!

Najluđe mesto je bilo na otvorenom putu, pored šume na haubi i bilo je odlično. A bilo mi je zanimljivo i na morskoj plaži, noću, do pola u vodi, bila je iskrena glumica.

Glumica Gordana Goca Bjelica dok je boravila na imanju u Lisovićima pokazala je da joj nijedna tema nije degutantna.
Otvoreno je pričala o svom prvom seksualnom odnosu i o tome gde najviše voli da vodi ljubav. Naime, Goca je rekla da je kasno izgubila nevinost i da može da vrati vreme isto bi uradila.

“Moje prvo seksualno iskustvo bilo je kada sam imala 21. godinu. Bilo je fenomenalno! Natenane sam proživela romantične trenutke, držanje za ruke, sedenje na mesečini. Kada sam osetila da treba da uradim to, uradila sam i bilo mi je divno. Što se tiče mesta na kom volim da vodim ljubav, za mene nema ni trenutka ni mesta na kom ne bih vodila ljubav sa voljenim čovekom.

Najluđe mesto je bilo na otvorenom putu, pored šume na haubi i bilo je odlično. A bilo mi je zanimljivo i na morskoj plaži, noću, do pola u vodi”, pričala je glumica koja je dodala da je privlače mlađi muškarci i da nikako ne voli ćosave.

“Muškarci koji su moji vršnjaci, oni su već olupani od strane nekih žena. Takav smarač mi ne treba u životu. Moj muškarac ne sme da bude sitan, ćosav i ne sme da ima tanka usta. Inteligentan, poslovno ostvaren i bez problema sa drugom glavom koja se nalazi u šlicu, između nogu, to je moj muškarac. Šon Koneri je broj jedan”, otkrila je Goca koja kaže da ne gleda porniće, jer su joj jako dosadni i da ništa ne može novo da se vidi. U seksu ne voli poze, kako kaže, već voli da je muškarac dovede do ludila da ne zna gde se nalazi.
“Ja ne znam gde sam u seksu! To volim, nema određenih poza, dobar seks je kad ne znam gde sam”, završava Bjelica, koja sa svojom ćerkom priča o svemu, pa i o seksualnim odnosima.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JK VIDEO DOKAZ: Gledajte, bilo je 40.000 na Ušću!

NUDI SARADNJU: Tuđmanov unuk iz zatvora pisao Karleuši