in

KEBA: Karijera mi ne zavisi od Pinka

Ne žali-Vreme će pokazati ko je bio u pravu. Sve će se rane izlečiti, ali ožiljci ostaju. Uopšte ne razmišljam o pomirenju s njima niti o saradnji.

Dragan Kojić nedavno je objavio novi album, pod nazivom „Fer ubica“, za PGP RTS.
On radi punom parom i prezadovoljan je što se iz „Granda“ vratio u produkcijsku kuću u kojoj je snimio svoju prvu ploču. Keba u intervjuu za Kurir kaže da njegova dugogodišnja karijera ne zavisi od Pinka i da će ružne stvari zauvek pamtiti.

– Najiskrenije, prezadovoljan sam novim albumom. Od 10 pesama, numera „Ona to zna“ je u samom startu najviše skrenula pažnju javnosti, ali sam siguran da će je preostalih devet stići i prestići.

Kakav je osećaj vratiti se posle 11 godina u PGP?
– Najlepše godine moje karijere vezane su za PGP RTS, gde su bili moji prvi, zvezdani počeci. Divan je osećaj nakon toliko vremena biti u toj kući, a respekt i zadovoljstvo su iskreni i obostrani. Želim da pohvalim i „Grand produkciju“, gde sam takođe bio cenjen i poštovan, ali razlog našeg rastanka je TV Pink. Svaka čast „Grandu“, volim tu kuću, ali RTS je moja ljubav.

Poslednjih dana si na Tviteru opleo po Pinku i bivšim saradnicima…
– U sudskom sporu sam s TV Pink i uskoro bi trebalo da se održi prvo ročište. Ovih dana su se ponovo obrušili na mene iako dobro znaju da na to nemaju prava, tako da će uslediti još jedna tužba. Na Tviteru sam napisao da su bedni i da leče svoje frustracije baveći se mojim likom i delom na kvaran način.

Šta najviše zameraš čelnicima „ružičaste“ televizije?
– Ne kažem za sebe da sam svetac i bezgrešan, ali ja to od Pinka nisam ničim zaslužio. Ako mi karijera zavisi od Pinka, onda i nije neka karijera. Svestan sam da je ta televizija i te kako potrebna pevača, ali sam odlučio da se, bez obzira na sve, tamo više ne pojavljujem. Ne plašim se nikoga i ne dam na sebe. Karijera mi ne zavisi od Pinka, hvala bogu i narodu.

Ako biste se jednog dana pomirili, da li bi pristao na saradnju i pod kojim uslovima?
– Vreme će pokazati ko je bio u pravu. Sve će se rane izlečiti, ali ožiljci ostaju. Pa dobro, nikad ne reci nikad, ali, iskreno, zasad o tome uopšte ne razmišljam.

Ti se hvališ, a mnoge tvoje kolege kukaju da imaju sve manje posla.
– Što se toga tiče, prilagodim se i ne ludujem za nekakvim nestvarnim svotama, a što je najvažnije – ne znam da kukam i nikada to nisam znao. Jednostavno, uvek sam zadovoljan!

Da li je tačno da si tetovirao obrve i uradio trajnu šminku?
– U pitanju je samo blaga korekcija i ne vidim ništa loše u tome. Moja drugarica Vanda to radi besprekorno i s merom.

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JK VIDEO DOKAZ: Gledajte, bilo je 40.000 na Ušću!

NUDI SARADNJU: Tuđmanov unuk iz zatvora pisao Karleuši