in

Njen cilj je da spava sa 100.000 muškaraca!

Poljakinja Anija Lisevska želi da uđe u istoriju kao žena koja je spavala sa 100.000 muškaraca!? Ima 21 godinu, a do sada je kroz njen krevet prošlo više od 200! Tako kaže.

Da li biste joj učinili i učestvovali u obaranju rekorda koji je sama zacrtala?

Ova 21-godišnja Poljakinja po imenu Anija Lisevska želi da uđe u istoriju kao žena koja je spavala sa najviše muškaraca. Njen plan je da spava sa 100.000 muškaraca!?

Ona je za poljski portal Powiedzialem otkrila svoj bizarni plan, a računica je prosta: u narednih deset godina treba dnevno da spava sa 30 muškaraca!

„Volim seks, provode i muškarce, a svi koji pristanu da učestvuju mogu da računaju i na analni i oralni seks. Zainteresovani mogu da se prijave na mom blogu, ali upozoravam da pijani i agresivni muškarci nisu dobrodošli. To se odnosi i na one mlađe od 18 godina“, rekla je Anija.

Ova Poljakinja tvrdi i da je do sada spavala sa više od 200 muškaraca, a da su je najviše zadovoljili oni koji su bili oženjeni.

Za zainteresovane u ovom bizarnom planu, Anija garantuje maksimalnu diskreciju, po 20 minuta po osobi, ali im ujedno poručuje da treba pokriju i troškove hotela.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JK VIDEO DOKAZ: Gledajte, bilo je 40.000 na Ušću!

NUDI SARADNJU: Tuđmanov unuk iz zatvora pisao Karleuši