in

ŽURKA: Devojačko veče na Cecinom spektaklu

Rukometašica Jelena Erić udaje se 13. jula, a na Vidovdan će sa 15 prijateljica proslaviti odlazak pred matičara.

Jelena Erić, reprezentativka Srbije u rukometu, odlučila je da svoje devojačko veče proslavi na nastupu Svetlane Ražnatović na Ušću. Buduća supruga fudbalera Milana Rakonjca veliki je Cecin fan, baš kao i njene prijateljice s kojima će na spektakl 28. juna doputovati iz Novog Sada.

– Drugarice vole Cecu, a ja sam prošlog puta bila u Danskoj i nisam mogla da idem na prvi njen nastup na Ušću. Dolazim na koncert u društvu 15 prijateljica. Momke nećemo voditi. Oni, kao i striper, ne trebaju nam, jer idemo da uživamo – kaže Erićeva i dodaje da već pevuše numere s Cecinog novog albuma „Poziv“:

– Ipak, pesma za moju dušu je „Pile“. Ne mogu s novog albuma da izdvojim nijednu posebno, jer ih sve podjednako volim. Kad je Ceca preko svojih prijatelja čula da Jelena Erić želi da proslavi devojačko veče na njenom nastupu, odlučila je da njoj i devojkama pošalje specijalne pozivnice za svoj koncert.

– Divan gest s njene strane. Ne poznajem Cecu i baš bih volela da je upoznam – ističe rukometna reprezentativka. Sudbonosno „da“ budućem suprugu Milanu Rakonjcu, s kojim živi u Rusiji, Jelena će izgovoriti 13. jula u Novom Sadu. Erićeva ima 33 godine, 100 mečeva je odigrala za Srbiju, a sa Milanom je u vezi četiri godine.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JK VIDEO DOKAZ: Gledajte, bilo je 40.000 na Ušću!

NUDI SARADNJU: Tuđmanov unuk iz zatvora pisao Karleuši