in

KREĆE KONVOJ: Grci dolaze kod Cece!

U koloni autobusa iz Grčke na Vidovdan, 28. juna, biće više stotina fanova koji obožavaju najveću balkansku zvezdu.

Kilometri su potpuno nevažni.
Koncertu najveće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović 28. juna prisustvovaće i više stotina Grka, koji na Ušće dolaze organizovano iz Soluna!

Novi album postao hit

Ovu informaciju Kuriru je saopštio Kris Zaferidis iz organizacije „Infe“, koja je posredovala u organizaciji putovanja.

– Ceca ima mnogo fanova ovde u Solunu i pre sedam godina organizovali smo sličnu turu za njen koncert u Beogradu. Iako većima ljudi koji je slušaju u Grčkoj ne razume reči pesama, veoma ih privlači ritam, muzika i energija, bez obzira na jezičke barijere. Zasad imamo pet punih autobusa i još nam stižu prijave, pa će u Beograd doći pravi konvoj fanova iz Grčke – kažeZaferidis i otkriva da je Cecin „Poziv“ odlično primljen u jednoj od najlepših mediteranskih zemalja:

– Novi album se već uveliko može čuti u lokalnim kafeima i barovima, naročito na plažama, gde su Cecine pesme postale deo svakodnevice.

Obožavaoci iz Evrope

Poznato je da je srpska folk zvezda popularna i van granica bivše Juge, a pored obožavalaca iz Grčke, na njen spektakl na Ušću doći će i fanovi iz drugih delova Evrope. Potražnja za njenim novim diskom je ogromna, a kako stvari stoje, biće najprodavaniji album godine u regionu.

 

Spot obara rekorde

Spot za pesu „Da raskinem s njom“ objavljen je u utorak, a u prvih nekoliko sati pogledalo ga je više od dvesta hiljada ljudi. Ceca će narednih dana objaviti i drugi spot.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Porše kupio “Porše”

STANIJA: Akija bih preko kolena, pa po guzici