in

NUDI SARADNJU: Tuđmanov unuk iz zatvora pisao Karleuši

Unuka pokojnog predsednika Hrvatske Franje Tuđmana, koji služi kaznu u KPZ u Sremskoj Mitrovici, poslao je pismo Jeleni Karleuši u kojem joj je ponudio poslovni poduhvat.

Unuka pokojnog predsednika Hrvatske Franje Tuđmana, koji služi kaznu u KPZ u Sremskoj Mitrovici, poslao je pismo Jeleni Karleuši u kojem joj je ponudio poslovni poduhvat.

Na dve strane rukom pisanog teksta, s mnogo nekoliko pravopisnih grešaka, zatvorenik se obratio pevačici:

“Poštovanje, Jelena. Obraćam Vam se iz ovakve situacije u kojoj se sada nalazim iz razloga da se ovo nije dogodilo moj menađer (menadžer, prim. aut) i ja osobno bi Vam pristupili sa predlogom za poslovnu saradnju. Zanima me da li postoji mogućnost za saradnju muzičke karijere sa Vama, naravno, kao i saradnje sa mnom, jer sam uzeo u zakup jednu kablovsku televiziju, pa imam jako puno dobrih poslovnih ideja. A po što ste vi jedna od uspešnijih, ako ne i najuspešnijih zvezda na prostorima Balkana i šire, bilo bi mi jako drago da uspostavimo i poslovnu saradnju. Molim Vas da mi se pismenim (pisanim, prim. aut.) putem obratite odgovorom, pa će Vam se u kratkom roku javiti moj advokat, kao i moj menađer”, napisao je Tuđman i za potencijalni odgovor koji očekuje od Karleuše naveo adresu zatvora u Sremskoj Mitrovici.

Pismo je završio porukom: “Puno Vam zahvaljujem na Vašem vremenu i razumevanju i nadam se našoj uspešnoj poslovnoj saradnju, ako ste zainteresovani naravno. Puno pozdrava i očekujem Vaš odgovor. Tuđman Igor”.

Pošto je do Igora nemoguće doći, za potvrdu verodostojnosti pisma, na kome stoji pečat pošte u Sremskoj Mitrovici, pozvali smo njegovog zakonskog zastupnika, poznatog advokata Viktora Gostiljca, koji nam nije potvrdio, ali ni demantovao da njegov klijent ima predlog za Karleušu.

“Nemam nikakav komentar”, rekao je Gostiljac.

“Meni je sve to smešno i simpatično. Veoma sam zauzeta, ali u svakom slučaju hvala za poslovnu ponudu”, rekla nam je Jelena Karleuša kada joj je prenet sadržaj Igorovog pisma.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Porše kupio “Porše”

STANIJA: Akija bih preko kolena, pa po guzici