in

Šta nakon seksa sa kolegom

Imali ste seks sa kolegom/koleginicom sa posla i sada ne znate kako da se ponašate? Evo nekoliko saveta.

Pre nego što “uskočite” u krevet, pažljivo izaberite kolegu. Ako “spavate” sa nekim ko vam je nadređeni na poslu, pazite da ostali zaposleni to ne saznaju. Sigurno ne želite da vas ogovaraju i misle kako ste “preko kreveta” došli do posla, povišice, novčanog bonusa.

Najveća greška pre upuštanja u seksualni odnos sa kolegom, koju uglavnom prave dame, je ignorisanje činjenice da biste mogli i emotivno da se vežete sa seksualnog partnera sa posla. Naravno da u emotivnom vezivanju nema ništa loše, ali razmislite – da li ćete posle toga moći da svakog dana provodite vreme sa njim na poslu?

Ako ste već imali “akciju”, nikada ne dolazite zajedno na posao. Držite vaš odnos u tajnosti, osim ukoliko ne planirate da počnete zvanično da se zabavljate.

Dajte sve od sebe da dobro radite svoj posao, čak i da radite bolje nego inače, kako bi ostale kolege odustale od ogovaranja, a o vama pričali samo kao o nekome ko je dobar u svom poslu.
Iako možda imate potrebu da podelite sa nekom prijateljicom na posli koliko je vaš kolega dobar u krevetu, nemojte to da radite. Čak i da vam drugarica obeća da to od nje niko neće čuti, verovatno će reći bar jednoj osobi, koja će reći još nekome i na kraju će svi zaposleni znati.

Nakon nezaboravnog seksa obuzdajte želju da na poslu bacite pogled na savršenu guzu koleginice. Rizikujete da vas provale. Da ne biste odali tajnu, nemojte “upadati” u kancelariju, ići zajedno u toalet. Jednako “providno” će biti i ako budete pokušavali da ga izbegnete na sve moguće načine.

Bilo da želite ili ne da sa kolegom imate neku ozbiljniju vezu, treba da nakon seksa razgovarate sa njim o tome što se desilo. Naravno, razgovor treba da obavite “u četiri oka”, daleko od kancelarije.

Prema poslednjim istraživanjima, više od 50 odsto ljudi zaposlenih imalo je seks sa kolegama. Ako ste i vi među njima, samo budite obazrivi i uživajte u “poslu!”

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

IVANOVO VEČE: Karleuša dokazala da peva za trojicu!

EKSKLUZIVNO: Giletu uručeni ključevi stana u Beogradu!