in

X FAKTOR: TV Pink i Prva u trci za novi muzički šou

Obe ove televizije navodno su zainteresovane da otkupe licencu jednog od najpoznatijih talent šou-programa na svetu, koji u Srbiji zastupa produkcija MBK.

Poslednjih deset dana odvija se borba između televizija “Pink” i “Prve srpske televizije”. Kako piše “Kurir”, obe ove televizije navodno su zainteresovane da otkupe licencu za „X faktor”, jedan od najpoznatijih talent šou-programa na svetu, koji u Srbiji zastupa produkcija MBK.

– Trka je počela još pre šest meseci, kad je RTS zbog nedostatka finansija odustao od ovog projekta. Sada je više pitanje ko može da ponudi bolje produkcijske uslove za realizaciju ovog programa – kaže izvor “Kurira”.

Da podsetimo, na televiziji “Pink” kreće novi muzički talent šou “The Voice”, koji će se prikazivati od septembra.

“Pinkov” adut za ovaj ambiciozni projekat je vrhunski filmski kompleks studija u Šimanovcima, kao i veoma skupa oprema koju je Željko Mitrović nedavno kupio. S druge strane, “Prva televizija” ima iza sebe uspešnu realizacija dve sezone„Prvog glasa Srbije”.

– Vlasnici licence i njihovi zastupnici uskoro će morati da donesu odluku jer je predviđeno da početak emitovanja ovog megapopularnog šoua bude na početku sledeće televizijske sezone – zaključuje ovaj sagovornik.

Darko Popović, portparol “ružičaste” televizije, potvrdio je za Telegraf da je “Pink” zainterosovan za ovaj muzički šou.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

IVANOVO VEČE: Karleuša dokazala da peva za trojicu!

EKSKLUZIVNO: Giletu uručeni ključevi stana u Beogradu!