in

Dado Polumenta ne gubi vreme: Teši se uz manekenke

Kako stvari stoje, Dado Polumenta je preboleo razvod. U prilog te priče ide i sve češće njegovo pojavljivanje sa devojkama u nocnim provodima. Tako je bilo i pre neko veče, kada su manekenke Balkan Selection, Vana Simić i Azemina Bilalić, izašle da se opuste i provedu pred odlazak na Kipar, gde ih očekuje takmicenje za „Miss Fashion TV 2013“, koje su zapale za oko popularnom pevacu.

Koliko su se Vana i Azemina svidele Dadi, najbolje govori činjenica da je popularni pevac celo veče pokušavao da stupi sa njima u kontakt, pa je slao piće i cveće za njihov sto. Kada je na kraju konobar prišao i pitao da li Dado može da priđe, jer želi da je upozna, Azemina je kao svaka kulturna osoba rekla da može. Ostatak večeri su proveli u prici, a prisutni tvrde da je Dado toliko „zagrizao“ za lepu manekenku, da joj non stop salje poruke i društvu priča o njoj.

Obzirom da je Azemina odmah nakon te večri odputovala na Kipar, gde je ocekuje pomenuto takmičenje, kako ce se ova prica zavrsiti, saznacemo vec po njenom povratku. Do tada, Dado ce, verujemo i dalje ostati uporan i obasipati je paznjom u porukama.

 

Izvor: Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Vlado Georgiev u bolnici: Pukla mu plućna maramica?!

Krivična prijava protiv Darka Jokića zbog uvreda preko Facebook-a