in

Još jedan uspešan nastup Bojana Bjelića

Od kako se vratio na estradu, Bojan Bjelić niže uspeh za uspehom. Najbolja potvrda za to je, njegov nastup, koji je imao u Nemačkoj, tacnije u gradu Oberhausenu. Bojan je u “Klubu M”, ako je verovati prisutnima, napravio žurku za pamcenje. Svi koji su bili na ovom njegovom nastupu, kazu da je vredelo doci i da popularnog pevaca sa nestrpljenjem ocekuju ponovo. Ipak, Bojan je izgleda bio najzadovoljniji, iako te noci skoro nije ni spavao.

“Drago mi je sto sam se druzio sa publikom u Nemackoj veceras i sto smo zajedno napravili dobru zurku. Nije mi tesko to sto necu spavati.Imam taman toliko vremena da odem do hotela i da se istusiram, jer moram u Sloveniju gde imam drugi nastup. Bez obzira na umor, ne pada mi tesko nista, kada je moja publika u pitanju, jer posle ovakve energije i nastupa, kakav sam imao u ovom klubu, sve je manje bitno”-rekao nam je, iako umoran, zadovoljno Bjelic.

Kako smo saznali, Bojana ceka pakleno leto. Ne zbog temperatura, nego zato sto ce biti ite kako radno, jer treba se oduziti publici koja ga se uzelela.

Izvor: Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Vlado Georgiev u bolnici: Pukla mu plućna maramica?!

Krivična prijava protiv Darka Jokića zbog uvreda preko Facebook-a