in

NEVIĐENO: Ceca jača od Stonsa

Svetska produkcija Izrada same bine trajaće 10 dana, ispod scene će se nalaziti bekstejdž s četiri sobe, a zvuk će biti istog kvaliteta u prvim i poslednjim redovima.

Koncert koji će Svetlana Ražnatović održati u 28. juna na Ušću biće spektakularan ne samo po repertoaru i energiji kakvu pevačica nosi, već i po tehničkim karakteristikama koje do sada nisu viđene u Srbiji.

Zvuk isti za sve

Ceci na crtu po po produkciji ne mogu da izađu ni Rolingstonsi, koji su jedini u našoj zemlji imali približne uslove. Za vidovdanski nastup ovu vrhunsku produkciju radi Miligram mjuzik, koji je angažovao kompanije „Studio Berar“ i „Stejdž pro“, s kojima već duže sarađuje, pa će tako naši ljudi spremiti dosad najveći i najzahtevniji audio-vizuelni događaj na Balkanu.

Bina će biti u obliku sunca, a svetlosni efekti zaista fantastični. Prednji deo pozornice širok je 90 metara i visok 35. Dimenzije same scene su 50 sa 20 metara. Da bi se dobio prvoklasan zvuk, biće montiran razglas JBL od milion vati.

– Specijalno će biti izgrađene četiri bilej-linije visine 15 metara da bi zvuk bio potpuno isti za posetioce u prvom i poslednjem redu – kaže za Kurir izvor produkcije.

Za sedenje kao u Pioniru

Publika će moći da posmatra Cecin nastup i preko LED ekrana površine čak 400 kvadratnih metara!

– Tribine za publiku biće dvostruko većeg kapaciteta nego na nastupu Rolingstonsa. VIP prostor je površine 1.500 kvadrata i u njemu ima mesta za 1.500 ljudi. Takođe, postojaće i dve obične tribine, koje primaju po 2.000 ljudi.
Ceo prostor napajaće agregati od tri megavata, što je dovoljno za funkcionisanje osrednjeg grada u Srbiji.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Vlado Georgiev u bolnici: Pukla mu plućna maramica?!

Krivična prijava protiv Darka Jokića zbog uvreda preko Facebook-a