in

Saveti za seks u automobilu

Razmišljali ste o seksu u automobilu? Evo nekoliko saveta za dobru „akciju“ u autu!

Pošto sigurno ne želite da se negde usput slupate ili da vas policija „uhvati“, parkirajte automobil i isključite motor.

Najbolje vreme za seks u kolima je nakon zalaska sunca. Osim što su manje šanse da vas neko vidi, napolju je malo svežije, pa će vam biti prijatnije. Da biste se osigurali da niko neće naići, pronađite neko skrivenije mesto, gde nema dece – neka „zabačena“ uličica, parking ili vaša garaža.

Pošto su sada tropske vreline, stavite peškir ili neku majicu na sedište, kako biste izbegli da vam se guza „zalepi“.

Pojasevi u kolima često mogu da smetaju ili vas nažuljaju prilikom seksa, ali mogu i da vam pomognu da uživate. Predlažemo da vaš partner sedne na suvozačevo mesto i stavite mu pojas kao kada vozite. Neka podigne ruke iznad glave, a vi mu ih vežite maramom, bikinijem ili kaišem za naslon za glavu. Možete da mu stavite i naočare za sunce ili neki povez na oči, kako biste ga dodatno uzbudili, piše „Kosmopolitan“. Šta ćete dalje, odlučite sami.

Da biste imali nezaboravan doživljaj, možete malo da se poigrate i klima uređajem. Naizmenično ga uključujte da greje i hladi, jer će to kožu vašeg partnera učiniti posebno osetljivom. Ali, ne preterujte kako ne biste rizikovali sa upalom pluća.

Otvorite šiber, okrenite se licem prema partneru i ustanite. Zahvaljujući otvorenom šiberu, gornji deo vašeg tela će biti „napolju“, a partner može oralno da vas zadovolji. Sve će biti lakše ukoliko imate na sebi suknju ili haljinu.

Suvozačevo sedište, na kome sedi vaš partner, pomerite pozadi koliko može i spustite sedište do kraja. Sedite mu u krilo i uradite „to“ u obrnutoj „kauboj“ pozi.

Kleknite na sedište, okrenite se licem prema zadnjem delu automobila i, ukoliko imate dovoljno prostora, imajte seks u „psećoj“ pozi.

I volan može da vam pomogne da uživate. Sedite oboje na vozačevo mesto i pomerite ga unazad koliko može. Sedite partneru u krilo, tako da ste oboje okrenuti licem prema prednjem staklu auta. Držite se za volan i iskoristite ga da vam pomogne da pomerate tela napred-nazad. Ako volite ogledala, namestite retrovizore tako da su usmereni na „akciju“.

Ukoliko želite da se oprobate i na zadnjem sedištu, najbolje je da vaš partner legne iza vas, tako da su vaša leđa oslonjena na njegov grudni koš. Kako biste napravili malo prostora, prednja sedišta pomerite napred koliko je to moguće, a možete ih koristiti i da se rukama oslonite na njih, kako ne biste pali ukoliko je zadnja klupa previše uska.

Pustite muziku koju oboje volite kako biste se opustili. Naravno, pazite da ne pojačate baš previše, da time ne biste privukli pažnju znatiželjnika.

Ako ste dovoljno smeli, možete i da legnete na haubu, pokrijete se nekim ćebetom ili peškirom i doživite seksualno zadovoljstvo u „makaze“ pozi. Ako neko naiđe, izgledaće ima kao da se samo mazite. Ipak, predlažemo da ovo radite samo na nekom pustom mestu.

Ako ste sigurni da niko neće naići i pokvariti doživaljaj, možete još da eksperimentišete. Izađite ispred kola i probajte „pseću“ pozu na haubi. Stanite ispred okrenuti licem prema automobilu, a rukama se oslonite na haubu, tako da partner može da „uđe“ otpozadi.

Nađite odgovarajuće mesto, kreativno iskoristite prostor svog automobila i „srećan put“!

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Vlado Georgiev u bolnici: Pukla mu plućna maramica?!

Krivična prijava protiv Darka Jokića zbog uvreda preko Facebook-a