in

STANIJA: Nisam sponzoruša kao 90 odsto Srpkinja!

“Ja nisam tamo neka lutkica koja se montira i ne može neki matorac ili neki sa parama da me šeta, studiram i nisam iz tog filma”, izjavila je starleta u cilju da privoli svog rijaliti dečka Filipa.

PRECENILA SE: Stanija je u više navrata pokušavala da dokaže svom dečku Filipu da ona nije ni blizu onim epitetima “loše devojke” koji joj se pripisuju, a ovoga puta je možda preterala u objašnjavanju kada je za 90 odsto ženske populacije u Srbiji rekla da su sponzoruše!

Starleta je u naletu pravdanja Filipu nabrajala koliko je odgovorna i posvećena, i da nije kao ostale devojke koje su sa nekim zbog novca.

– Ja sam sad kao neka lutkica koja ništa u životu ne radi, gluapčica koja je namontirana i da me neki matorac ili neki sa parama šeta. Nisam iz tog filma kao 90 odsto Srpkinja. Zato i idem u Ameriku da zaradim, studiram i ne mogu da trpim da mi neko naređuje – ubeđivala je starleta Panajotovića.

U cilju da ubedi svog dečka kako je skromna, izletela se i okarakterisala veći deo ženske populacije koji prati ovaj rijaliti kao sponzoruše, dok je uz to naglasila da je mnogo lakše kada dečko ima para, ali da to nije presudno kod nje.

Pogledajete video i procenite da li je starleta ipak preterala:

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Vlado Georgiev u bolnici: Pukla mu plućna maramica?!

Krivična prijava protiv Darka Jokića zbog uvreda preko Facebook-a